2777
2789
عنوان

اینستای یواشکی شوهر من😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز اتفاقی یه دختر خوشگل دیدم .رفتم کامنتا رو بخونم ببینم کیه .چون پیج آهنگ بود .مغزم سوت کشید .ماخوابیمو جامعه به گ و  ه کشیده شده پسر ای 17،8 ساله میگن مامانومیخوایم .و ......کسی میدونه منظور از مامان یعنی چی؟؟

بنظر من اول اینکه اسکرین شات بگیر بفرست تو گوشیه خودت دوم اینکه همون گوشیو با کمی روغن چربش کن بکن تو حلقشو بعدم درار خونی بکن تو اونجاش سوما قشنگ ادمش کن بخدا کوتاه بیای تمومه ها 😐😐 ببخشیدا اعصابم ریخت بهم یهو 

چرا مشکلت رو حل نمیکنی این قهر و رفتن رو هیچوقت درک نکردم و نمیکنم  چرا از خونه خودتون میرید داری راحتش میزاری اینکه بدتره 

باور کنید همین تنهایی ها باعث شده همسرت به این مشکل دچار بشه ببرش مشاوره باهاش حرف بزن یعنی چی رفتن و برگشتن

رفتن برای زمانیه که برگشتی نباشه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

منم همینو از دوس پسرم‌گرفتم که قراره ازدواج داریم دایرکتشو نگاه نکردم ولی‌ قسم‌خورد که از رو بیکاری بوده فعلا اشتی‌کردم‌اما هنوزم دلم باهاش صاف نیس‌خدا کمکت کنه که تو با چشای خودت چتاشونو دیدی....

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
 بنظر من اول اینکه اسکرین شات بگیر بفرست تو گوشیه خودت دوم اینکه همون گوشیو با کمی روغن چربش کن ...

هلاک روش هات شدم 😍😍😍😂😂😂😂

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘