2777
2789
عنوان

نچرال یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 28510 بازدید | 74 پست
من دنده آخرمو برداشتم بینی فرم دادم زبونم و نافم پیرسینگه دندونامم لمینته ههههه ولی نچرالم

جان ؟ 

دنده آخر ؟

پرسینگ زبون؟

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مهمه مگه بهت بگن عملي يا نچرال؟؟ ادم وقتي به نظر خودش صورتش ايرادي داره كه قابل درست شدنه و توان ماليشو داره بايد عمل كنه

من خودمم به نظرخودم بينيم مشكل داشت عملش كردم خيلي هم خوشحالم از اين كارم

من دنده آخرمو برداشتم بینی فرم دادم زبونم و نافم پیرسینگه دندونامم لمینته ههههه ولی نچرالم

به به چطوری زیباترین دختر دنیا 😁تاپیکت خیلی بامزه بود کلی خندیدیم اون شب خداخیرت بده😁😓

اگه بینیت روطبیعی عمل کنی بازم نچرالی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

اين ك دماغتونو عمل كنيد يا هر عمل زيبايي ديگه اي موردي نداره اگر حس ميكنيد خوب لازمه(ك من براي خودم مخالفم) ولي چرا اصرار د نچرال بودن داريد پس

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته