2777
2789

راستش سه چهار ماهه فهمیدم .تویه محلیم ما ،این آقا آرایشگاه مردونه داره.چن بار دیدم بیرون مغازه داره با تلفن حرف میزنه من رفتم خریدامو کردم برگشتم هنوز داشت حرف میزد.چن بارم دیدم تو مغازه دارن به خانومایی که میرن نگا میکنن با دوستاشون و میخندن.مثلا کسایی که لباس ناجور پوشیدن.چن وقت پیشم شوهرم از دهنش دررفت که چن تا دوس دختر داره

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

خوب بعدش

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بچه شش ساله هم دارن.خانومش باهام دوسته.بچه ها درست نیست چیزی بگم بهش آره؟؟

نگو 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
ولشون کن...خدا ستارالعیوبه شما میخوای ماجرای خیانتشو رو کنی...

نه بخدا.ولی وقتی میبینم خانومش ولش میکنه میره اعتماد میکنه بهش. حالم بد میشه

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo