2777
2789
عنوان

کم خون ها بیان

243 بازدید | 57 پست

خانومها اگه کسی برای کم خونیش درمانی کرده که خیلی زود نتیجه گرفته خواهش میکنم بگید کم خونیم از مینور داره با ماژور میرسه کلسیم بدنم خیلی کم شده خواهش میکنم خواهری کنید هرکی درمان قویی داره بگه خداقل در عرض یک ماه تاخدودی جوابشو ببینم

تعداد رای : 4
نظرسنجی
دارو
3
75%
غذاو راهکار های طبیعی
1
25%
کاش که همسایه ی ما میشدی هرروز میدیدمت انقدر دلم برات نمیتنگولید😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم باید بری دکتر دارو بخوری حتماااا، در کنارش هم چیزای مقوی بخور، مثل شیره انگور هرصبح، مویز و...

شما چه دارویی رو پیشنهاد میکنید

شرمنده شرمنده سه شیره اسمشه...من مصرف میکنم خوبه

دستتون دردنکنه نمیدونید سه شیره ،شیره های چیه

ببخشید عزیزم ولی کمخون های مینور که اصلا درمان ندارن ماژور یا مینور از همون اول اینجوری بودن بخصوص ماژور ها که بعضی ها چهره شون یه فرقی با بقیه میکنه ولی مینور ها نرمالن اما اینجوری نیست که درست بشه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
اگه اوضاعت بحرانیه حتما با پزشک مشورت کن بهت دارو بدن کنارش از غذاهای مناسبم استفاده کن  یک ما ...

رفتم مولتی ویتامین دادن ۲ماه خوردم بی تاااااثیررر

ببخشید عزیزم ولی کمخون های مینور که اصلا درمان ندارن ماژور یا مینور از همون اول اینجوری بودن بخصوص م ...

اخه داره رو به کاهش میره دکترگفته حتما باید جبرانش کنم حداقللل

من آهن خونم خیلی پایینه دکتر گفت باید حتما آهن ب بدنت تزریق بشه موارد خیلی حاد با غذاها و داروها ب ا ...

ای بابا