2777
2789
عنوان

شکایت کردن از زنی که باهمسرم بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 24 پست
مدرکم داشته باشی دستت به جایی نمیرسه باید ۴ تا مرد عادل شاهد صحنه زنا باشن تا به عنوان رابطه خارج از ...

آخه خدايي كدوم احمقي پيش چندتا مرد زنا ميكنه كه بشن شاهد اين قضيه به نظرم اين قانون كاملا به نفع مجرم تا مظلوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر همچین مردا و زن هایی این ها باید ی روز بلند شن ببینند اونجاشون رو از دست دادن لاشی ها

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
میخام بگم به دادگاه پرینت خط دوتاشونو بگیرن

اره فقط قاضیو مجاب کنی دستور پرینت بده.

اگر اس ام اس داده باشن متنش هم میاد 

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
وقتی قراره زندگیش از هم بپاشه چه فرقی میکنه

چرا بعدا براي ازدواج بگن مامان باباش اختلاف داشتن جدا شدن بهتر إز اينكه كه بگن باباش خيانت كرد بعد كار اون پاي بچه بي گناه هم نوشته ميشه بعد اگه دختر هست بچتون همش بايد از مادر شوهرش حرف بشونه اگه پسر هست كه ميگن مثل باباشه كلا  برين توافقي طلاق بگير الكي خودتو علاف دادگاه هم نكن

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
چرا بعدا براي ازدواج بگن مامان باباش اختلاف داشتن جدا شدن بهتر إز اينكه كه بگن باباش خيانت كرد بعد ك ...

جام نیستی بفهمی چی میکشم

هرچه تبر زدی مرا ..خشک نشد..جوانه شد..