2777
2789
عنوان

کمبود چه ویتامینی باعثه ضعف حافظه میشه 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کاری علایمش چاقی یبوست ریزش مو عصبانیت بدخوابی لرزش دست

اینارودارم الا یبوست😐

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

کمبود اهن (کم خونی)کم کاری تیرویید

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
کمبود ویتامین دی هم اختلال ایجاد میکنه البته فک کنم هفته ای یکبار اگه کمبود داشته باشی باید بخوری&nb ...

کمبود ویتامین دی دارم 

اما نمیدونستم ضعف حافظم ربطی داشته باشه بهش

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

کمبود ویتامین دی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مویز بخور کندور بخور سودوکو حل کن ورزش کن فکرهای خوب بکن استرس نداشته باش

ممنون میشه بگینـ مویزوکندر چجوری میخورن وهر چن وقت ؟؟؟

مویز بخور کندور بخور سودوکو حل کن ورزش کن فکرهای خوب بکن استرس نداشته باش

کاملا درست گفتی

ولی این چه اسم کاربیه

یاد پدوفیل افتادم😷

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
ممنون میشه بگینـ مویزوکندر چجوری میخورن وهر چن وقت ؟؟؟

والا نسخه خاصی نداره

مویز مثل اجیله دیگه همین جوری بخور

کندور هم میگن باید زیاد بجوی ولی من دندونام اذیت میشه آسیاب کرده دارم گاهی میخورم،شما میتونی هر روز بخوری

درمان نداره؟منم همین مشکل و دارم میخوام برم پیش دکتر طب سنتی

معلومه که داره مثلا من طبعم سرد و خشکه باید مواد غذایی که گرم و تر هست بخورم تا بدنم نرمال بشه تو نت سرچ کنین کلی مطلب هست در موردش💜

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
قرص میخوری ؟؟البته باید با مشورت پزشک باشه فک کنم زیادیشم خوب نیست

یه مدت خوردم 

الان نه

بازم خواستم بخورم امایاد نیومد دوزش