2777
2789
عنوان

خیلی حالم خوبه (:

318 بازدید | 18 پست

اون مثل بقیه نیست !

تکیه گاهمه !

چقد هوامو داره !

چ خوبه ک اهل سیگارو قلیونو...نیست !

چ مهربونه !

چ خوبه ک ب من وفاداره ! 

ب کسی جز من حتی نگاهم نمیکنه ! 

این همه سال با این همه سختیو مخالفت خانواده ها پای من موند ! 

همه میگن چقد مرد خوبیه !

و دراخر خواهرای خوبم حتی منم ب این جمله معروف رسیدم ک میگن...

همشون عین همن (: 

از من ب شما نصیحت....هیچوقت هیچ مردیو وارد قلبتون نکنید

اون دنیای من بود از نظر همم خوب بود هیچوقت فکرشم نکنید ک ممکنه یکیشون با بقیه تفاوتی داشته باشه 

با احترام به نظر شما، دلم نمیخواد با این افکار خللی به خوشبختی و ارامشم وارد شه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ما خانما هممون مثل همیم؟!

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

تهشو توصیح بده

خیانت کرد؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

خوب نیس انقدرهممون بدبین باشیم بالاخره هرآدمی هم خوبی داره هم بدی بالاخرهاستثناهم وجودداره

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

همه شون مثل هم نیستن

پدرم مثل همه نیست

همسرم مثل همه نیست

اگر مردی خیانت میکنه به زنش

یک زن باعث این خیانت میشه

پس اگر اینه همه ما زنا هم مثل همیم

هزاران زن هستن که صیغه هزاران مرد کثیف میشن برای یک شب

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند