سلام دوستان من سندروم پلی کیستیک دارم تقریبا نزدیک شش ماهه از این دکتر ب اون دکتر میرم هی سونوگرافی و آزمایش میدم و دکترا جز قرص ال دی هیچی بهم نمیدن و کیست هام دفع نمیشه خسته شدم میخوام بچه دار بشم کسی راهنمایی چیزی میتونه بکنه
من يكسال و نيمه درگيرشم عزيزم انواع داروها رو امتحان كردم حتى قرصاى اسپانيايى اما جواب نداده الانم عادت نشدم ذهنم درگيره دكترمم ب اين زوديا نوبتم نميده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ال دی بزار کنار متفورمین بخور ورزش کن اگه چاقی 4-5 کیلو وزن کم کن بیسکویت کیک چیزای شیرین کارخونه ای فست فود کلا بزار کنار چند ماه بعد باردار میشی نشدی داروهای تحریکئ تخمدان بخور
فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
یک ماه گیاه پنج انگشت بگیر دم کن بخور رحم رو پاکسازی میکنه ماه بعدش اقدام کن انشالله که باردار بشی
من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
سلام عزیزم ماما هستم، چرا قرص ال دی میخوری؟ مگه قصد بارداری نداری؟ ما توصیه به ورزش میکنیم و خوردن قرص متفورمین، این باعث کاهش هورمون مردونه میشه و تخمدان شمارو به حالت طبیعی برمیگردونه، اتفاقا هستن کسایی که پی سی او هستن و تو اولین اقدام باردار شدن، شما استرس نداشته باش، بیماریتم بزرگ نکن، چیز خاصی نیست، شوهرتو هم تقویت کن همین