2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوری رفتم تو طلافروشی اول که اون خانومه

معذرت میخوام

اینطور تایپیک گذاشتن شما بی سوادی شما را نشون میده 

نزاری سنگین تری 

چون ر اعصابی 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
یعنی قیمت نکرده و به طلافروش نشون نداده پول دادین بهش؟ خب تا امثال شما هست کلاهبردار هم هست دیگه۱😐

والا.

اصن مگ از دیوار هم طلا میخرن؟؟؟

موندم تو کار اینا

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

خانمه گف از طلافروشی ایکس گرفتم.. خلاصه من و اون خانم و شوهرم رفتیم طلافروشی ایکس که خانم گف.. یه طلافروش و دو تا آقا هم تو طلافروشی بودن.. خانمه به طلافروشی گف من اینو از شما گرفتم حالا میگن طلا نیس.. خانمه گف طلا دست دوم بوده که از طلافروشی گرفته

خدا منو ببین..