2777
2789
تو گوگل بنویسی بیمارستان میلاد، خط اولش نشون میده : زده نوبت دهی اینترنتی بیمارستان میلاد وقتی روی ...

وقتی روی دکمه سبز رنگ که نوشته قبول قوانین زدی، صفحه ای باز میشه که میگه کد ملی بیمار را وارد نمایید

وقتی کدملی بیمار رو وارد کردی، وارد بخشی میشی که نوشته درمانگاه را انتخاب نمایید

این صفحه

از روی لیست ، درمانگاهی که میخوای بری رو انتخاب می کنی

تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه   
وقتی روی دکمه سبز رنگ که نوشته قبول قوانین زدی، صفحه ای باز میشه که میگه کد ملی بیمار را وارد نمایید ...

وقتی در مرحله قبل درمانگاهت رو انتخاب کردی و روی گزینه جستجو زدی، لیست پزشک ها رو بهت نشون میده

این تصویر

لیست پزشک ها و زمان حضورشون رو نشون میده

تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینترنتی رفتم  الان زدم ولی نوشت نوبت نداره باید ساعت خاصی تو سایت رفت؟

سلام باید هر یکی دو ساعت یه بار چک کنی...مامان من دندانپزشکی اینترنت وقت گرفت رفت از کارشون راضی بود.

پزشک زنان هم لیست پزشکان رو ببین تو نت راجع بهشون تحقیق کن....موفق باشی

اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی در مرحله قبل درمانگاهت رو انتخاب کردی و روی گزینه جستجو زدی، لیست پزشک ها رو بهت نشون میده این ...

ممنونم دوست بزرگوار

لطف کردید

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام باید هر یکی دو ساعت یه بار چک کنی...مامان من دندانپزشکی اینترنت وقت گرفت رفت از کارشون راضی بود ...

ممنون مهلا جان😊

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊