2777
2789
عنوان

داداش من باید چشم روشنی چیزی میداد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 43 پست
منم بودم ناراحت میشدم حداقل یا اون ست پلاستیکی هم نمیداد یا ی چیزی درست حسابی میاورد بحث تلافی نیس ع ...

منم پیش خودم همینو میگم ای کاش اون پلاستیک و نمیاورد اینطوری بیشتر ناراحت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا تو دوران عقد باید میخرید چیزی براش دیگه ادمه عقد کرده بالغ و مستقل محسوب میشه

ن نخرید، زنشم همینطور فقط مادرزنش 50 هزار تومن پول داد اونم خونه خومون نیومد تو خونه بابام داد

چه خسیسه 

یهجوری مامانت از دهن خودش بهش بگه کارش زشت بوده

لاقل دست میکرد 100 تومن پول میداد😒

شوهرت چیزی نگفت؟؟؟؟؟؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
منم پیش خودم همینو میگم ای کاش اون پلاستیک و نمیاورد اینطوری بیشتر ناراحت شدم

حالا میگیم داداشت شاید از این چیزا سردرنیاره چون مرده ولی زن داداشت ک این چیزارو دیده بالاخره باید اون ب برادرت میگفت 

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
حالا میگیم داداشت شاید از این چیزا سردرنیاره چون مرده ولی زن داداشت ک این چیزارو دیده بالاخره باید ا ...

زنداداشمم نمیدونم والا چی بگم ما نتونستیم عقدشون بریم چون راه دور بود باردار بودم ولی کادوشو دادم مامانم براش ببره اما بعد اینکه همدیگه رو دیدیم حتی یه تشکر هم نکرد ازم

زنداداشمم نمیدونم والا چی بگم ما نتونستیم عقدشون بریم چون راه دور بود باردار بودم ولی کادوشو دادم ما ...

بنظرم ب مادرت بگو ک ناراحت شدی مادرت از طرف خودش گوشزد کنه ک فردا ی جشنی تولدی برا دخترت گرفتی دوباره پانشن ی ست پلاستیکی بیارن 

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏

اره دیگه حتما خانومش بهش یاد داده چون میگی خسیس نبود از اول

واسه کسی که طلا می بریم سر عقد حداقل یه دست لباسی یه مبلغ پولی می داد حتی اگه دستش هم تنگ باشه 

درست نیست ادم هدیه خوب بگیره بعد موقع پس دادند به رو خودش نیاره به اینجور ادما می گن مفت خور

میخواستم هدیه پاگشا بدم،  به هر کدوم 50 دادم چون دیدم اونا هیچی برا بچم نگرفتن وگرنه میخواستم بیشتر بدم مامانم یه جور ناراحتی بود گفت همون یه دونه 50 بده بسه نمیخواد ولی من گفتم نه زشته، بعد گفت اصلا تو نمیخواد بدی خودم میدم که من قبول نکردم