2777
2789

سلام دوستان؛ من ٢٣ سالمه چند ساله نی نی سایت به صورت خاموش میام امروز تصمیم گرفتم ازتون کمک بخوام؛ من برنامه نویس و طراح وب هستم حدود دو ساله ازدواج کردم؛ همسرم ٢٨ سالشه و یک کارمند؛ ما خیلی خیلی مشکل داریم از اول هم مشکل داشتیم ازدواج ما کاملا سنتی بود. ما خیلی اختلاف نظر داریم؛ حتی توی موزیک گوش دادن حتی توی هر چیزی که فکرش رو بکنید؛ من هیچوقت از شوهرم درخواست پول نکردم گاهی خودش میداد یا هدیه ای می خرید هیچوقت بهش فشار مالی نیوردم یا حتی ازش نخواستم چیزی برام بخره همیشه از نظر مالی باهاش کنار اومدم؛ من ی آدم کتابخون هستم و شاعرو نویسنده هم هستم البته همه ی کارهام به صورت دور کاری چون همسرم نمیذاره محیط مختلط کار کنم با اینکه از بهترین شرکت ها پیشنهاد کار دارم؛ همسرم از روز اول گاهی منو میزد و موقع دعوا فحش های خیلی خیلی رکیکی به من و خونوادم میگه؛ ده روز پیش رباط صلیبی زانوش رو عمل کرد و من ٧.۵ میلیون بهش دادم خرج دکتر و خرج خونه و این چیزا؛ دو سه روز پیش من رفتم بیرون داروخانه چون ازش عفونت واژینال گرفتم برای خودم دارو خریدم وقتی اومدم خونه باهام دعوا کرد و گفت چرا دارو خریدی در صورتی که پول خودم بود اما اون گفت حق نداری برای خودت دارو بخري؛ توي اين چند روز كه عمل كرده من انقد اذيت شدم از بس ازش مراقبت كردم و هر دقيقه مهمون داري كردم؛ چند بار خواستم جدا شم نشد؛ الان تصميمم قطعيه جدا شم؛ جايي رو نداشتم درد و دل كنم؛ ببخشيد اگر طولاني شد 

تنها سكوت سطحيه خاك گرفته ي حجم اين كتاب هاست كه زنده است...

اینکه دستت تو جیب خودته امتیاز بالایی برات 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی استقلال مالی داری چرا ی زورگو رو تحمل میکنی اون باید خرجی تو بده عوضش طلبکارم هست مگه میشع 

ما ک کار نمیکنم ولی همیشه خریدایی ک باید انجام بدم رو میکنم مرده وظیفه شه بده فشار نمیارم ولی بدون خرج هم نمیشه تو ک دیگه دستت تو جیب خودته

غلط کرده تو اینهمه استعداد داری حیفه سرکوب بشی اینهمه هنرمندی اینهمه کار بلدی

مستقلی دستت جلو کسی دراز نیس

گورباباش ولش کن خودت زندگبتو بساز 

بخدا گاهی وقتا موندم چطور خانوما احازه نیدن اینهمه خفت و خواری بکشن درحالیکه خودشون راحت میتونن بهترین زندگی رو داشته باشن

عزیزم منظورم شما نیس بخذا ولی اخه ادم اسم شوهر روش باشه بگن ازدواج کرده خونه زندگی داره به چ قیمتی اخه شما خودت میتونی زندگی کتی بدون نیاز به اون ک اینهمه اذیتت میکنه 

مگه چندسال جوونی و چقدر عمر میکنی 

اخه چرا اجازه میدین باهاتون اینجوری رفتار بشه

اینکه دستت تو جیب خودته امتیاز بالایی برات 

من تو شهر اينا تنهام توي ي ساختمون با مادر شوهر و خواهر شوهرم زندگي ميكنم؛ بماند چقدر اذيتم كردند؛ خانوادم ي شهر ديگن و طلاق براشون خيلي ناپسنده

غلط کرده تو اینهمه استعداد داری حیفه سرکوب بشی اینهمه هنرمندی اینهمه کار بلدی مستقلی دستت جلو کسی د ...

عزيزم من نميذارن جدا بشم خانواده ها فاميلن و از طرفي طلاق خيلي براشون ناپسنده

عزيزم من نميذارن جدا بشم خانواده ها فاميلن و از طرفي طلاق خيلي براشون ناپسنده

باشه 

عمرتو میخوای تلف کنی از طرفی میخوای اذیت بشی هرروز

اگر تصمیمت قطعیه و میدونی نمیتونی هیچ جوره درستش کنی و خودشم تصمیم به درست شدن نداره جدا شو خانوادتم تا یه مدتی ناراحت میشن بالاخره تو دخترشونی طاقت نمیارن قبول میکنن توام قعلا میتونی خودت هم خونه بگیری هم کار کنی خرج خودتو دربیاری

با خانوادت صحبت کن بگو دارم اذیت میشم اونا قطعا راضی به ازار و اذیت تو نمیشن

باشه  عمرتو میخوای تلف کنی از طرفی میخوای اذیت بشی هرروز اگر تصمیمت قطعیه و میدونی نمیتونی هی ...

مشكل كار اينجاس ميدونم طلاق نميده بايد كلي بدوئم اما ديگه به هيچ وجه دوستش ندارم و واقعا ميخوام تمومش كنم

مشكل كار اينجاس ميدونم طلاق نميده بايد كلي بدوئم اما ديگه به هيچ وجه دوستش ندارم و واقعا ميخوام تموم ...

بگو دست بزن داره بد دهنه تو دلایلتو بگو

دادگاه چکار اون داره تو وضعیتتو بگو 

بگو دست بزن داره بد دهنه تو دلایلتو بگو دادگاه چکار اون داره تو وضعیتتو بگو 

اگر بدون اينكه بهش بگم از خونه برم ميتونه كاري بكنه؟

تو یه زن قؤی و مستقل هستی که حقته یه زندگی آروم داشته باشی

این تویی که باید واسه زندگیت تصمیم بگیری

هیچکس حق نداره تورو محکوم به زندگی که توش عذاب میکشی بکنه حتی خانوادت

مگه خانوادت سختی های تورو تحمل میکنن که تشخیص بدن چی پسنده چی ناپسند

تو جوونی و یه آینده درخشان روبه روته اگه خودت بخوای

تو توانایی اینو داری که خودت زندگیتو بسازی به بهترین شکل

پاشو اراده کن و خودتو رها کن، الگوی زنهایی مثل خودت باش که اسیر این عرف های الکی و مسخره شدن

نه عزیزم این کار رو نکن الان مریضه از نظر اعصاب ضعیف شده و بهم ریخته بزار وقتی کاملا خوب شد باهاش صحبت کن 

طلاق بگیری کجا بری فکر میکنی شرایطط بهتر بشه نه به خدا بدتر هم میشه

اگر بدون اينكه بهش بگم از خونه برم ميتونه كاري بكنه؟

نه عزیزم هیچ کاری نمیتونه بکنه نهایتش میره تمکین میده دادگاه شمام میگی نمیرم خونه اخرش به تمکین محکوم میشی ونفقتو نمیده که تا الانم نمیداده پس چیز تازه اینیست

تو یه زن قؤی و مستقل هستی که حقته یه زندگی آروم داشته باشی این تویی که باید واسه زندگیت تصمیم بگیری ...

منونم ازت عزيزم