دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 عنوان مطب فوق تخصص 22 بازدید | 4 پست مطب فوق تخصص زنان ميخام برم قيمتاشون فرق داره؟من درمانگاه تاالان ميرفتم كسي ميدونه چقدره؟؟ تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 1398/06/09 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 لطفا اگه ميدونسد قيمتش چقدره بهم بگيد تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
aphrodite1 عضویت: 1393/04/28 تعداد پست: 1439 معمولا مطب دكتر فوق تخصص ويزيتش،٦٠يا٧٠ تومنه پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 معمولا مطب دكتر فوق تخصص ويزيتش،٦٠يا٧٠ تومنه اها خيلي ممنون تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
دخترمهرایین عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 8772 من کلینیک فوق تخصصی میرفتم بله بیمه نداشت فقط خدمات ازمایشگاهی که اونم از مایش من همه جا ازاد بود ویزیت دکتر و سونو خیلی تفاو ت با مطب خصوصی نداره ولی با درمانگاه بله واینکه بیمه شاملش نمیشهع ایت مورد و تشدید میکنه فقط لطف خدا