2777
2789
عنوان

وای از دست این مردا

157 بازدید | 9 پست

حالا ببینین من چیکار کردم ......

مادو سه روزی با هم قهریم دیروزم تولدم بود فک میکردم اینو بهونه میکنه میاد از دلم در میاره مقصر دعواهم اون بود من همیشه کوتاه میام چون حوصله جنجال اینارو ندارم ولی اینبار واقعا دلمو شکست

حالا بگم چیکار کردم تا عصرش دیدم خبری نشد ازش من عقد اینا نیستم یه بچه هم دارم (خونه خودم بودم دیروزم هیچ جا نرفتم) عصر یه عکس کیک پیدا کردم تو اینستا پست گذاشتم که ممنون از همسرم بخاطر همه چی حالا بیشعور صبح دیدم اومده لایکم هم کرده نه حرفی نه معذرتی هیچی دلم میخواد جرش بدم ولی حالا خودمو نگه داشتم تا ببینم اخرش چی میشه

تا حالا اینقد بیشعور بازی در نیورده بود

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش از نت برنمیداشتی یهو کسی میفهمه از یه جا دیگه برمیداشتی دیکه من جای تو بودم یه کار دیگه میکردم گلم 

من یه بار کیک خریدم با یه کادو بعدم بردم خونه شب که دیدم خبری نیس کیک رو بریدم گذاشتم جلوش گفت چیه گفتم خوب تو به یادم نیستی کسایی هستن که به یادم باشن لباس ورزشم نشونش دادم گفتم ببین چه قشنگه تا چن ماهمم عکس کیکم رو پروفایلم بود 😂😂😂هیچوقت بیخودی تکریمش نکن غرورشو قلقلک بده 

اره واقعا تا حالاهم هیچی بهش نگفتم آخه نمیخوام بفهمه که تولدم یادش نبوده یا بوده بروز نداده عصبیم کرده

یعنی تا حالا زیاد جرو بحث بینمون پیش نیومده 

الانم اصلا جر و بحثی نداشتیم من فقط اشتباهش بهش گوشزد کردم 

منم میخواستم اینکارو کنم عصرش یه برنامه یهویی دراومد مجبور شدیم بریم یه جایی بعدش تا عصر خونه بود بیرون نرفت که برم بگیرم 

من چند بار عین عکس نت رو دادم واسم درستش کردن کیک رو