2777
2789
بچه ندارم  از روي بابام خجالت ميكشم چون باهام جنگيد گفت با اين ازدواج نكن عموهام اومدن وساطت ك ...

عزیزم شما که خانوادت اینجوری هواتو دارن و پشتت وایمیستن دیگه خجالت و اینا نداره که!! 

مگه غیر اینه که پدر و مادر صلاح و خوشبختی بچه هاشونو میخوان

مطمئن باش مامان و بابات اگه بفهمن تو قراره این همه سال کتک خوردن رو تحمل کنی بیشتر اذیت میشن

برای خودت احترام قائل باش

برای زندگیت ارزش قائل شو

نمیشه بخاطر حرف مردم یا خجالت از پدر مادر زندگی خودت رو فدا کنی

من واقعا دارم دلسوزانه و خواهرانه بهت میگم ازش جدا شو

چون من عاقبت همچبن مردایی رو تو نزدیکانم دیدم

خودش پیر میشه و سالم میمونه ولی همه رو از حرص تا لب سکته میبره

عزیزم شما که خانوادت اینجوری هواتو دارن و پشتت وایمیستن دیگه خجالت و اینا نداره که!!  مگه غیر ...

دستم كتك زده رباطش كش اومده 

سرم اينقد زده مشكل سر درد گرفتم 

تا حالا ٢ عينك تو صورتم خورد كرده 

جلو همه بهم فحش ميده همه فاميل خودم 

جلو داداشش سيلي زد بهم الكي 

همش باباش و مامانش ميشكشونه خونه كه اونا هم تحقيره كنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا صبح از درد رفتم تو حياط خونه بابام گريه كردم اينقد گريه كردم الان صدام در نمياد به مامانم گفتم ول ...

اسی برو ب بابات بگو انقد خار و ذلیل نباش.

ب بابات بگو کتکای دیشبم بگو.

بندازینش از خونه بیرون دیگه هم نرو خونت.

بمون حقتو بگیر.

شکایت کن 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
دستم كتك زده رباطش كش اومده  سرم اينقد زده مشكل سر درد گرفتم  تا حالا ٢ عينك تو صورتم خو ...

بشکنه دستش الهی

ببین از من یه چیزی بشنو

اون بچه ای که داری تو این شرایط بزرگ میکنی مطمئن باش فردا که بزرگ بشه همش با تو دعوا میکنه که چرا تو این زندگی موندی زندگی منم خراب کردی

اسی برو ب بابات بگو انقد خار و ذلیل نباش. ب بابات بگو کتکای دیشبم بگو. بندازینش از خونه بیرون دیگه ...

حاضرم برم زير ماشين تيكه تيكه شم اينقد از بابام خجالت ميكشم نميدوني كه 

واقعا شما بودي طلاق ميگرفتي ؟  مغزم كار نميكنه

من اگه باشم سر همون کتک اولی که خوردم حق طلاق میگرفتم اگه  بازم ادامه داد میرفتم دنبال کارای طلاق

مگه جسم و جونمو از سر راه آوردم که بذارم یه مرد احمق منو هر روز کتک بزنه

من اگه باشم سر همون کتک اولی که خوردم حق طلاق میگرفتم اگه  بازم ادامه داد میرفتم دنبال کارای طل ...

بهم اصلا پول نميده فك كن ٤ سال برام يه كارت پول نگرفته تا حالا 

واقعا شما بودي طلاق ميگرفتي ؟  مغزم كار نميكنه

اره من اگ جای تو بودم 

شاید کتک اولی رو چیزی نمیگفتم

ولی سر کتک دومی الم شنگه به پا میکردم

انقد خودمو خارو ذلیل نمیکردم ۴ سال کتک بخورم.

من هیچوق تن نمیدم اینجوری ب خفت و خاری.

الانم اگ جات بودم دیشبش جیغ میزدم.

هنوزم دیر نشده باباتو صدا کن باهاش حرف بزن بگو بزنه زیر گوش شوهرت و مث سگ از خونه پرتش کنه بیرون.

بعدم شکایت کن ازش‌

همچین ازم میپرسی اگ جای من بودی طلاق میگرفتی.

انگار شوهرت یه ادم همه چی تمومه ک تمام مشکلش اینه ک فقط ساعت کاریش طولانیه.

بابا یه شوهری ک دهنش هرزه، دستش هرزه، متادون میخوره، زندگی ۴ سال باهاش جهنمه ک این حرفارو نداره.ارزش نداره حتی بخاطرش خم ب ابرو هات بیاری.

طلاق عار نیس، من خودم بچه طلافم، پدر مادرم جدا شدن ، خانواده مادرمو خیییلیا میشناسن سر شناسن، چیزی کم شد ازشون ؟ نه.