2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که حسینی هستی واسه ماهم دعا کن

شما نیستی مگه؟؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
مگه میشه نبود

خخخ فک کردم نیستی..چشم عزیزم شماهم برای ما دعا کن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
خخخ فک کردم نیستی..چشم عزیزم شماهم برای ما دعا کن

نه اینو قبول دارم که خیلی سختی کشیدن اما واقعا دوماه عذاداری واسه چیه این همه گریه و زاری واسه چیه؟بعدم به قول پدر شوهرم همه واسه مشکلای خودشون گریه میکنن

نه اینو قبول دارم که خیلی سختی کشیدن اما واقعا دوماه عذاداری واسه چیه این همه گریه و زاری واسه چیه؟ب ...

اره قبول دارم امامای ما خودشونم راضی نیستن ب این افراط گرایی

اره قبول دارم امامای ما خودشونم راضی نیستن ب این افراط گرایی

معلومه که راضی نیستن اونا فقط میخوان راهشونو پیش بگیریم اونوقت یه عده مذهب نما راهشونو تونماز و روزه و حجاب قمه زمی و زنجیر زنی گریه و غم و زاری خلاصه کردن که اگه غیر این صورت بود خیلی وقت بود که امام زمان ظهور کرده بود

اول اینکه اونایی که میگن عاشق محرم هستنو درک نمیکنم یعنی خیلی خوشحال میشید بابت شهید شدن امام ...

عزاداری ها واقعا بی معنی شده هم این ک دختر پسرا و من دیدم حتی زناو مردای متاهل اصلا حرمت این شبارو نگه نمیدارن.بعضی هام فقط واسه دورهمی انگار مسجد میرن 

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
عزاداری ها واقعا بی معنی شده هم این ک دختر پسرا و من دیدم حتی زناو مردای متاهل اصلا حرمت این شبارو ن ...

اره واقعا شده فستیوال حالم بهم میخوره که به بهانه ی امام حسین میرن باده تا شماره برمیگردن من خودمو از جمع گناهکارا جدا نمیکنم اما حداقلش اینه که نمیرم