2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه

من یکسال عقد بودم و همسرم در شهرستان کار میکرد و چند هفته یکبار و گاهی حتی 2 یا 3 ماه یکبار به تهران میامد و همدیگرو میدیدیم. سال قبل زندگی مشترک با همسرم رو در خارج از ایران شروع کردم. از همون دوران آشنایی قبل از عقد و حتی بعد از عقد هم همسرم خیلی اهل تلفن زدن و پیام دادن نبود. البته من هم اون موقع کار میکردم و مشغول بودم و خودم هم خیلی وقت نداشتم. الان تقریبا بعد از یکسال زندگی در خارج از ایران که اون هم تماما بخاطر خواسته همسرم بود و من اصلا راضی نبودم به دلیل اینکه من باردار نشدم و برای پیگیری درمان که اونجا خیلی گرون بود حدود دو ماه هست که به ایران اومدم و همسرم چون خیلی گرفتار کارش هست که تازه پیدا کرده و براش خیلی مهمه که کارش رو نگه داره نتونسته بیاد و طبق قرارمون باید حدود یکماه دیگه به ایران بیاد برای انجام IVF. تو این مدت که اومدم اکثرا من تماس گرفتم باهاش و پیام دادم. تماسهامون خیلی کمه و جوابهاش در حد چند کلمه. چندین بار بهش گفتم که با من تماس بگیره و در ارتباط باشه. ولی میگه که بخاطر کارش خیلی استرس داره و نمیخواد نتیجه نگیره و خیلی براش مهمه و از این حرفا. من در تعجبم که آیا یک مرد در طول شبانه روز حتی 5 دقیقه وقت برای همسرش نداره؟ حتی من دکتر رفتم و گفته بودم میرم دکتر اصلا از من نپرسید که چی شد و چیکار کردی؟ آدم بدذاتی نیست. ولی حس میکنم که خیلی هنوز متعهد نشده. خواستم از شما کمک بخوام و راهنمایی. هر راهکاری به نظرتون میرسه ممنون میشم به من بگید. ببخشید که خیلی حرف زدم.