2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم.....

324 بازدید | 33 پست

امروز پسرم داشت ظرف آب و میریخت رو فرش تذکر دادم اگر اب و بریزی من میدونم با تو...بعد شوهرم گفت بریز ببینم این چه غلطی میخواد بکنه،،، واقعا ارزش یه زن تو زندگی این اندازه ست؟؟؟بابام با مادرم مثل ملکه ها برخورد میکرد اینم از شانس منه😥

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو  میگفتی کسی که با زنش مثل شاهزاده رفتار کنه حتما  زیر دست یک ملکه بزرگ شده

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...

خب لحظه ای بوده
گاهی آدما در لحظه بدلایل زیاد اجتماعی و روانشناختی رفتار های عجیب و غریب دارن

از کنار این موضوع به سادگی رد بشین اما اگه این رفتارها ادامه داره خب طبیعتا میشه کارایی کرد

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست