2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 54 پست
به زودی برات کلی خواستگار میاد خودت یکیشو انتخاب میکنی و ازدواج میکنی و خوشبخت میشی. ولی فکرکنم شوهر ...

🤣🤣🤣 واعی ببین کفشه نوکش بنفش بود بعد کم کم کم رنگ میشد صورتی میشد 🤣🤣🤣🤣 شوهرم سایه روشنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها خواهشا یکی بهم بگه لینک رو باید از کجا بردارم؟ 

بلد نیستم لینک بدم لینک تاپیک خودمو میخوام بدم ب نی نی یار حذف کنه بلد نیستم از کجا باید لینکمو بردارم😒

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 
بچه ها خواهشا یکی بهم بگه لینک رو باید از کجا بردارم؟  بلد نیستم لینک بدم لینک تاپیک خودمو میخ ...

بالای صفحت که ادرس سایت و نوشته بزن یه دونه لینک باز میکنه کپیش کن اگر متوجه نشدی بگو اسکرین شات بفرستم 

[QUOTE=102989662]کفش میشه ازدواج پاشنه بلند میشه شوهر پولدار اینکه واسه خودت نبوده.شوهر یکی دیگه رو تلکه میکنی ]

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واااااااعی خدا خفت نکنه اون احتمالا بابای بیچارمه که شوهر مامانمه و هعی تلکش میکنم 

بالای صفحت که ادرس سایت و نوشته بزن یه دونه لینک باز میکنه کپیش کن اگر متوجه نشدی بگو اسکرین شات بفر ...

ممنون الهی خیر ببینی😚 هیشکی راهنماییم نمیکرد😢

الان بهت میگم ک فهمیدم یا بذا ببینم

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 
به این دلیل گفتم بنظر خواب باطلی میاد ک خوابی ک با عقل جور درنیاد معمولا میگن خوابِ شیطونه ینی تعبیر ...

نه اخه خودم که دیدم همچین حسی بهش نداشتم خیلی وقتا خواب چرت و پرت میبینم ولی این یه جوری بود 

بالای صفحت که ادرس سایت و نوشته بزن یه دونه لینک باز میکنه کپیش کن اگر متوجه نشدی بگو اسکرین شات بفر ...

ببخش دوستم نفهمیدم میشه اسکرین بدی ببینم کجا دستت دردنکنه😚

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 
بگو همین جا کمکت کنن بچه ها 

ممنون عزیزم....خاب دیدم سوار پاراگلایدر هسم از بالا دریا میبینم.خییلی کنجکاوم تعبیرش چیه کمک دوستا😙

خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه  در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.