2777
2789

خانوما قراره روز دوشنبه بریم شمال برای کلیپ فرمالیته بهم کمک کنید

ب دختره میگن از چ آهنگی خوشت میاد....میگه.اونی ک حمیرا درباره ی ارتش کوفه خونده......بهش میگن.من ک نشنیدم میشه یکمشو بخونی..میگه ارتش کوفه داری ‌.مثل گل بهاری..وقتی ک از راه میای....طرف😂😂..عطر شکوفه😐😐..حمیرا😢😭..

عزیزم ی شلوار همرنگ کت شلوار داماد لباس زیر برا جفتتون کفش راحت برا خودت تمام جعبه های ساعت و حلقه و ادکلن ها😊

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
عزیزم ی شلوار همرنگ کت شلوار داماد لباس زیر برا جفتتون کفش راحت برا خودت تمام جعبه های ساعت و حلقه و ...

خیلی ممنون

ب دختره میگن از چ آهنگی خوشت میاد....میگه.اونی ک حمیرا درباره ی ارتش کوفه خونده......بهش میگن.من ک نشنیدم میشه یکمشو بخونی..میگه ارتش کوفه داری ‌.مثل گل بهاری..وقتی ک از راه میای....طرف😂😂..عطر شکوفه😐😐..حمیرا😢😭..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم موهات رو مدل باز درست کنی خیلی قشنگ میشه 

آره میخوام فر درشت کنم