2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید

101 بازدید | 9 پست

دوستان شدیدا ریزش مو دارم دیگه هیچ مویی برام نمونده

۲ سال رفتم پیش دکتر پوست و مو انواع ویتامین و اینارو خوردم خوب نشد حتی خود دکترم گفت همه طی ۱ سال خوب میشن تو فرق نکردی ناامید شدم دیگه نرفتم 

چیکار کنم هرراهی رو امتحان کردم 

از اول اینطوری نبود یه موهایی داشتم که مامانم نمیتوست برس بزنه اونقد پرپشت بود

خیلی افسردم

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

از طب سنتی کمک بگیر

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهام داشت میریخت تنبلی شدید تخمدان داشتم قصد بارداری داشتم ولی اصلا باردار نمیشدم رفتم دکتر زنان گفت فقط با دارو میتونی باردار بشی،،،،رفتم دکتر پوست و مو یه ویتامین خارجی داد که الان اصلا یادم نیست چی بود خوردم تا موهام دربیاد حامله شدم،،،، موهام همچنان داره میریزه ولی خوب به جاش یه پسر گیرم اومد

قرص بیوتین،شامپو ضدقارچ و ضدخارش تاثیر داره👌

۲ سال بیوتین خوردم 

۱۰۰ تومن پول شامپو میدم

فرق نکرده😔😔😔

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               
رنگ کردی؟

ن گلم

مشکل هورمونی کم کاری تیروئید استرس اینا نداری؟؟

نمیدونم

میخوام برم آزمایش بدم 

ببینم چه خبره

۲ سال بیوتین خوردم  ۱۰۰ تومن پول شامپو میدم فرق نکرده😔😔😔

از استرسه بیشترش،استرس رو کم کنید،آب زیاد بخورین،یه چکاپ کامل هم بکنین،کبد هم جزو اصلی بدنه کبدتونم پاکسازی کنین،وقتی کبد نتونه سموم بدن رو دفع کنه و بارش زیاد بشه روی پوست و مو تاثیر میزاره

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی فَردا اِلتماس🙌