2777
2789

بایدمهربون باشی

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خدا باش و به یادش

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

همه رو دوست داشته باش.سعی کن موقعیت ها و شرایط مردمو درک کنی.خدا همه جور مخلوق افریده و نسبت ب همه پخلوقاتش رحیمه پس ما نباید انتظار داشته باشیم افراد مختلف ب دلخواه ما رفتار کنند توقع نداشته باشی عاشق همه میشی

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

قبل از اینکه مهربان بخوای بشی ،یک نصیحت خواهرانه می کنم بهت اگه مهربانی می کنی حالا به هر نوعی نیتت خدایی باشه،چون اگه بدی دیدی دلسرد نمیشی،افسرده نمیشی،بدبین نمیشی چون نیتت خدایی بوده.برات یک ماجرا میگم به عنوان مثال:یک کارگر بود سه سال تمام توی خانه ما می آمد می گفت شوهرم ترکم کرده،خرجی نمیده و هزارتا داستان.خلاصه ما هم مزدش رابیشترمی دادم می گفتم پیش خدا گم نمیشه.ثواب داره.بهنوع های مختلف کمکش می کردم.هفته پیش سر یک ماجرا عذرش را خواستم.پریروز کارگر جدید  می شناخت اون فردرا.پته اش را روی آب ریخت و گفت برای من میگفته من به این ها دروغ می گم.این ها وضعشون خوبه باید اینجوری ازشون پول کند😑.بهم برخوردبه خاطر اینکه از حسن نیت ما سو استفاده می کرد ولی از جهتی خوشحال شدم چون خانواده اش از هم نپاشیده.کمکهام فی سبیل اله بوده.پس چیزی را از دست نداده ام.😄

تو نیکی کن و در دجله انداز  که ایزد در بیابانت دهد باز.

✨🌸✨

سه نفر هستند که هنگام دیدار با خدا از هر دری که بخواهند وارد بهشت می‌شوند:

۱. کسی که #خوش_اخلاق باشد.

۲. کسی که هم در #خلوت هم در
حضور مردم از #خدا بترسد.

۳. کسی که جر و بحث را رها کند،
حتی اگر #حق با او باشد.

📚اصول کافی

🔳🔶🔹🔹🔶🔳

مرد متولد 1360