بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا گاهی فکر میکنم کسایی که دارن اون مطلب رو می نویسن
تو چه دوره ای از تاریخ دارن زندگی میکنن
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
همین الان تو تاپیک بغلی یه مرجع تقلیدی اعلام کرد رقص فقط برای شوهر حلاله و بدون اهنگ. دو تا سوال اول اینکه خانمها هم از دیدن رقص خانم دیگه تحریک میشن ؟؟؟؟؟؟؟پس فامیلهای اون خانم حتما ل ز تشریف دارن دوم اینکه بدون اهنگ خود مایکل جکسون و جمیله هم نمتونن برقص شما تو گینس ثبت کن خودتو که اینقدر ماهری
بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
رفتیم مهمونی میزبان برا شام گوجه کبابی درست کرد گذاشت جلومون 😐😐😐😐😐😐😐جالبه وضع مالیشونم خوبه نه اینکه حالا بگیم نداشتن و اینا😐 منم سر سفره خنده م گرفته بود انقدر خندمو نگه داشتم غذا پرید گلوم داشتم خفه میشدم😐😐😐😐😐😐😐😐
یه چیز عجیب دیشب تو نی نی سایت دیدم این بوده تاپیک بود که از اولین خاطره پریودی بچه ها بود نذاشتن دوستان تعطیلش کردن....عجیبیش اینجا بود که اصلا مطلب خاص و +۱۸توش نبود