2777
2789
عنوان

زن داداشم بچه شو وحشتناک گاز گرفته کبودش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 62 پست
عزیزم اول از همه زن‌داداشتو ببرین‌مرکز بهداشت واکسن هاری بزنن واسش بچه شم همینطور..والا سگ این کارو ...

اره احتمالش هست شاید میخواسته واکنش مارو ببینه قلبم داره میترکه نه اینکه چون برادر زادمه وقتی  بلایی سر یه زبون بسته میارن داغون میشم

اره احتمالش هست شاید میخواسته واکنش مارو ببینه قلبم داره میترکه نه اینکه چون برادر زادمه وقتی  ...

آره بحث بچه بودنشه..اصلا بچه همسایه☹☹

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره انگاری از ذوق بوده ولی باید فکر میکرد بچه س پوستش حساسه منم دوست دارم محکم ببوسم بچه رو ولی میگم ...

من بودم دخالت نمیکردم ...دایه مهربونتر از مادر نشید .چند روز دیگه خوب میشه .خوبم نشه بالاخره خود مادر به این نتیجه میرسه بابد ببره دکتر ...اگه شما حرفی بزنید و یا کاری کنید شما از چشم میوفتید و شما انگ خانواده شوهر دخالتی بتون میچسبه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
بمیرم برا بچه.زنداداشت افتاده سره لج که نمیذاره ببرین دکتر.وای خدا کاش میشد یه کاری کرد برا بچه.قایم ...

همیشه همینطوری بوده وقتی بچه گشنشه نمیزاره غذا بدیم یا خوابش میاد نمیزاره بخوابونیم مریض بشه بخوره زمین میگه بچه ی خودمه .. ادم دق میکنه این چیزا رو ببینه و کاری نکنه صبرمیکنم اگه کاری نکردن به بهانه پارک یا سوپرمارکت بچه رو میبرم دکتر .. دکتر گفت عمل میخواد میرم حال داداشمو میگیرم که نبردش دکتر .با زنش کاری ندارم که بعدا شر نشه

مرسی از راهنماییت عزیزم . اگه نبرد یواشکی میبرمش طفلی گناهی نداره بچه اینا شده 😔

من دخترم یک ماهش بود نمیدونم رون پاش به چی گرفته بود خراش افتاده بود کلی اومدم خونه با سرم شستشو شستم پاهاشو 

بچن ناه دارن خیلی حساسن

همیشه همینطوری بوده وقتی بچه گشنشه نمیزاره غذا بدیم یا خوابش میاد نمیزاره بخوابونیم مریض بشه بخوره ز ...

خاک تو سرش چه مادریه که سره لجبازی با بقیه بچرو اذیت میکنه.وحشی خاک برسر 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

یه چیزی یادم اومد پسرم هشت ماهش بود بابام باهاش بازی و شوخی میکرد یکدفعه دیدم بچه جیغ بنفش کشید. و کبود شد و گریه اش بند نمیومد

نگو بابام  بغلش  کرده و بازی همزمان خواسته ادای خوردنشو دربیاره بچه خندیده با پشت خواسته بیفته بابام چون با دستاش یک دست پسرم و اونیکی  زیر باسسن پسرم بوده تنها راهی که به ذهنش رسیده با دندون خواسته آستینش و بگیره و محکم گرفته که بچه به پشت نره 

نگو همزمان با آستین لباس یک لایه گوشت بازوش هم میاد زیر دندونش

بابامم به خیال اینکه لباسه و از هول اینکه با پشت نیفته با شدت گرفته که مانع افتادنش بشه

طفلک بچه ام  طفلکی بابام چه عذاب وجدانی گرفت

پیج خوشمزه من @angel__dessert
کودک آزاریه هااا

بچه شده موش ازمایشگاهی یه روز بهش یه عالمه سیرترشی میدن مریض میشه یه روز میرن بیرون گوسفند می بینن بچه رو سوارش میکنن زهرش میترکه تا چندساعت گریه میکرد از ترس زبونش بند اومده بود چشماش گرد شده بود بزور ساکتش کردیم.. درک نمیکنن بچه س انگار با بچه پونزده ساله طرفن نه دوساله

کودک آزاریه هااا

دخالت خانواده ی شوهر خیلی بده

اصلا متنفرم از دخالت خانواده همسر

کم پیش میاد از روی قصد نباشه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
یه چیزی یادم اومد پسرم هشت ماهش بود بابام باهاش بازی و شوخی میکرد یکدفعه دیدم بچه جیغ بنفش کشید. و ک ...

وای عزیزم باباتم عذاب وجدان گرفت چون ناخواسته بوده سعی شم کرده بچه نیفته

دخالت خانواده ی شوهر خیلی بده اصلا متنفرم از دخالت خانواده همسر کم پیش میاد از روی قصد نباشه

واااا این چه حرفیه عزیزم

بچه خوب از خون و ریشه اوناهم هست مگه میشه واسه بچه خودشون بد بخوان

دیگه این حرف خیلی نامردیه

من برادرزاده هام رو مثل بچه خودم بزرگشون کردم چون تو یک خونه زندگی میکردیم حتی پوشکشونم میکردم

وای عزیزم باباتم عذاب وجدان گرفت چون ناخواسته بوده سعی شم کرده بچه نیفته

آره بچه ام به زور ساکت شد بدجور کبود شد بازوش بچه هشت ماهه خیلی ظریفه پوست و گوشتش

بابامم بنده خدا چقدرم دل رحم و دلسوزه انقده ناراحت شد براش رفت بیرون کلی اسباب بازی و سرلاک و اینا خرید براش

پیج خوشمزه من @angel__dessert
واااا این چه حرفیه عزیزم بچه خوب از خون و ریشه اوناهم هست مگه میشه واسه بچه خودشون بد بخوان دیگه ا ...

خب تو حق داری نظر بدی ولی بازم نباید دخالت کرد

من بخدا خواهرشوهرام ی لیوان اب دست بچم ندادن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍