2777
2789

💫میدونم زیاده امــــا...ارزش خوندن دارهــــ😉😊

سلام بچه ها☺

این تاپیکو زدم که بگم بیاین رها بشیم از این همه حساسیت ها و خود آزاری ها و فکر های بیهوده ایی مثل چرا جاریم رو بیشتر از من دوس دارن،خواهرشوهرم باهام دشمنی داره،مادرشوهرم زیادی فضوله،شوهرم بی درکه،فلان کس حسودی میکنه بهم و...

بیاین آزاد باشیم به هیچ کس کاری نداشته باشیم هرکس هم کاری بهمون داشت واقعا اهمیت ندیم و وارد رقابت وکشمکش باهاش نشیم تاخودش خسته بشه... بی هیچ چشم داشتی مهربون باشیم و مهم نباشه برامون کی مقابلمونه فقط مهربون باشیم،اگه کسایی واقعا باعث آزارمون شدن که راهی نداره از زندگیمون حذفشون کنیم ویا روابطمون رو کم وکمتر کنیم تا به آرامش وشادی برسیم،واقعا حیف ماها نیست که تو اوج جوونیمون در گیر این بحث ها وقصه های الکی شدیم؟؟ واما شوهر...شوهرمون هم فقط با صبر و حوصله ومحبت میتونیم نرم کنیم،هیچ وقت نباید بد خانوادش رو بگیم وبهشون بی احترامی کنیم چون فقط باعث جبهه گیری اون در مقابل ما میشه،یه نفر توی تلوزیون حرف درستی میزد، میگفت ازدواج مثل ورود به دانشگاه میمونه شما باازدواج فقط انگار کنکور رو قبول شدین و وارد دانشگاه شدین خب حالا اگه بشینین و دیگه بگین همین ورود به دانشگاه کافیه وتمام به همه چی میرسین؟نه تازه باید چقد سختی تحمل کنین وباصبر وحوصله یه پله یه پله برین بالا و درسارو پاس کنین ...ازدواجم همین باید تازه بعد ازدواج درسای زندگی رو پاس کنین تابعدش به موفقیت و آرامش برسین،پس بیاین از امروز بی توقع مهربون باشیم... اونوقت میبینیم که چطور انرژیش به خودمون بر میگرده...اینا واقعا شعار نیس بیاین واقعا امتحان کنیم😉  

قبول دارم تمومی حرفاتو... من حتی تو خصوصی ب دوستایی ک نیاز ب مشاوره دارن همه اینارو پیشنهاد میکنم... ما خودمونیم ک با رفتار خودمون برا بقیه حد و حدود تعیین میکنیم... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.