2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ارایش و لباسم برای جشن زایمان خواهرم؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه دارن 

اینجوری یه بارقرمه سبزی که میپزم اخساس شادی عمیقی رو تو چشماشون میبینم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
😁😁😁😁زن به این خوبی داره هردفعه یه غذایه جدید بزاره جلوش ازخداشم باشه😂😂😂😂😂

زنی که ندونه جمعه کی هست چه بدردی میخوره آخه 

شب جمعه شو خراب کردی حالا که پیاز هم میخوای بزاری جلوش😂😂😀😀😀😠😃😃

بنظرت الان دیرنیس جامیوفته تاشوهرم بیاد،لامصب از قرمه سبزی هم سخت تره خخخخخخخ

تو تلاشتو بکن

ان شالله که جا میفته

پاشو بپز زخمیشون کن

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

@مروارید  

@melikaa  

استارتر رفته پی زندگیش ما اینجا چکار میکنیم

استارتر جون عکسو بذار تو رو خدا

ما سه تا زحمتامون هدر نره

زنی که ندونه جمعه کی هست چه بدردی میخوره آخه  شب جمعه شو خراب کردی حالا که پیاز هم میخوای بزار ...

تقصیر خودشه خیانت میکنه تا گله هم میکنم میگه دلم میخاد منم تصمیم گرفتم تاجایی ک اون ادامه میده منم باهاش حرف نزنم مرتیکه گاو

@مروارید     @melikaa     استارتر رفته پی زندگیش ما اینجا چکار میکنیم &nb ...

نمدونم فک کنم مال من اثر صبحانه نخوردنه مال تو اثرات پیاز داغه مرواریدم فک کنم شب جمعه سختی داشته لو نمیده 😂😂😂😂

تقصیر خودشه خیانت میکنه تا گله هم میکنم میگه دلم میخاد منم تصمیم گرفتم تاجایی ک اون ادامه میده منم ب ...

عزیزم ان شالله که رو به راه شه همه چیز