2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ارایش و لباسم برای جشن زایمان خواهرم؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 151 پست
خدا قبول کنه خواهر😅

خدا میزنه به کمرش درین حالت قبول نمیشه😆😆😆

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
میدازی یا بر م صبحانه بخورم

زوووووده حالا واسه صبحانه

عجله نکن

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدازی یا بر م صبحانه بخورم

یکمم صبر کن نهایتا ناهار و صبحونه رو با هم میزنی😂

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

اسی جیغ میزنما😑

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
پنج مین دییگه بمون بعدش برو ناهار خخخخخ

😂😂😂😂😂😆

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
وای خدا خیلی ضایع بود؟هیچکسی تو مراسم هیچییی نگف اخه اتفاقا فروشنده گفتم بند نامرئی بزارم گف با مشک ...

نه زشت نبود احتمالا اطرافیان چون دوستت داشتن یا توجه نکردن یا گفتن تو ذوقت نخوره اینجا بچه ها بدون تعارف حتی با پیاز داغ اضافه میگن 😂 ولی کلا بند لباس زیر حتی اگه همرنگم باشه دیده نشه زیباتره و شیکتر

خودتم خیلی ناز بودی سایه دودی کوچولو هم بزن ببین چطور میشی

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

خیلی لباست زشته ایش 🙁

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
یکمم صبر کن نهایتا ناهار و صبحونه رو با هم میزنی😂

دیشب هر کاری کردم بچه ام نخوابیدن تازه ساعت سه کتاب قصه آوردن بخونم ،منم بعد نماز صبح خواببدم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
نه زشت نبود احتمالا اطرافیان چون دوستت داشتن یا توجه نکردن یا گفتن تو ذوقت نخوره اینجا بچه ها بدون ت ...

هوس پیاز داغ با نون کردم  

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
صبحونه جمعه باید دسته جمعی باشه ومفصل  دلم خواست

👌👍 خوشمان آمد😌😌