2777
2789
عنوان

از رنگ پوستم خجالت میکشم 😞🙁

3922 بازدید | 83 پست

دلم میخواست پوستم یکم روشن تر بود تا دیگه ارایش نکنم 

وقتی بیرون میبینم کسایی ک پوستشون روشنه واقعا حسرت میخورم 

شاید خیلیا پوست سبزه داشته باشن خیلی ام راضی باشن ( خوش بحالشون )  ولی من هیچوقت نبودم چون تمام خانوادم سفیدن بجز من ، همیشه هزار تا تیکه و طعنه شنیدم بابتش و الان شده حسرت برام

خیلی راها رو امتحان کردم‌، 

ولی اصلا فایده نداره یا موقته 😞 

توروخدا مسخره یا سرزنشم نکنین 

اگه راهی سراغ دارین یکم پوستم روشن تر شه بهم بگین لطفا

هم صورتم هم بدنم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایعنی چی من مادرم همیشه شعر میخونه راجب همه پوستا ولی بقیش یادم نیست فقط این یادمه حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه 😍😍😍البته برای دخترم میخونه یه کم سبزه است دخترم اینقدر پرروشده که نگو اعتماد به نفسش ومامانم بالابرده به مامیگه من سبزم هرچی بگین می ازم😂

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

به خوشکلی که نیست آدم باید شانس دشته باشه اعتماد به نفستو بالا ببر  سعی کن دیگرانو با اخلاقت جذب کنی اگه اخلاقت خوب باشه به چشم بقیه خوشکل میای اینقدر دختر خوشکل هست که بقیه دوسشون ندارن چون یا بهش حسادت میکنن یا دختره خودشو میگیره