2777
2789
عنوان

میخوام از شیر بگیرم پسرمو......

278 بازدید | 38 پست

سلام خوشگلا چجوری میتونم پسرم و از شیر بگیرم که آسیب کمتری ببینه؟؟؟

اخه خودم خسته شدم از شیردهی

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسب زخم بزن رو نوک سینت بچه خودش دلش میسوزه نمیخوره

اخه میگن یه دفعه بگیری اسیب میبینه نمیدونم والا چیکار کنم

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه

اول شیر شب‌ رو قطع کن شبا حسابی سیرش کن واسه شیر بیدار نشه 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
شبا چن بار بیدار میشد برا شیر گریه میکرد بلند میشدم شیر پاکتیو بیسکوییت میدادم ۳،۴شب طول کشید عادت ک ...

از شانس من پسرم اصلا شیر پاستوریزه و شیر خشک نمیخوره موندم با چی سرگرمش کنم

زوده گناه داره

اخه خودم انقدر ضعیف شدم سرم بی حس میشه،،،خیلی بدنم ضعیفه