2777
2789

دیشب به شوهرم سر یه چیز غر زدم دیگه باهام قهر کرد تا امروز . همش محل نمیزاشت هر چی میگم قهری میگه نه ولی محل نمیده الان اومدیم بخابیم بهش گفتم 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمنم‌همینه‌همش‌تو قیافه‌است

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

بسه دیگه من که معذرت خواهی کردم باز میگه قهر نیستم . بزار بخوابم

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
اولش شوهر منم زیاد قهر میکرد اما پخته تر که شد ناراحتیاشو بهم میگه ولی قهر نمیکنه سنتون چقده؟

کاش ناراحتیاشو میگفت.