2821
2789
خانوم گلا این رفتارای شوهراتون از زمان نامزدی مشخص نبود؟

چرا مال من بود تاحدی، امامن شرایط نداشتم جداشم متاسفانه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این رفتارا این اعصاب برمیگرده ب تربیت پدر مادر ولی بیشتر ب مادر چند وقته باهمین؟؟؟ من مادرشوهرم اد ...

مادرشوهر من فوق العاده ادم بیخیال و ارومیه اما خیلی پرتوقعه و فکر میکنه همه نوکرشن پاتو جلوش دراز کنی قهر میکنه پا میشه میره شوهرمم دقیقا عین‌مادرش از خود راضیه ولی هم قهر میکنه هم جیغ و داد میکنه

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   
یکی اینکه شوهرت ول کرده بی خبر رفته خیلی عجیبه یکی اینکه شام عروسی رو زود برداشتن بردن وااااقعا عجیب ...

واقعا برا خودمم خیلی جالب بود انگار مردم نخورده ان سریع شام رو بداشتن بردن خبرشون.دیشب به شوهرم گفتم بحای اینوه من ناراحت باشم که تو رفتی بدون اینکه فکر کنی من با چی باید بیام تو باد داری که شام واست نیاوردم؟مگه من علم غیب داشتم که تو ول کردی رفتی؟میگه باید زنگ میزدی خبر میگرفتی.یه ادم بی نهایت بی منطقه حالم ازش بهم میخوره

مردا کلا خودخواه و شکمو هستن(اکثرا) ا‌ونایی که درصدش بالاتر از بقیس اوه اوه 

شوهر توقع بیجا داره از ادم مثل ادم پیام‌میداد میگفت من رفتم کنار ماشین هم من میدونستم که رفته و بالاخره تکلیف برگشتن خودم رو روشن میکردم هم براش شام میگرفتم کوفتش کنه این مشکلات هم پیش‌نمیومد.از عصرش اعصابش خورد بود میخواست هرجور که شده سر من خالی کنه که بهونه هم اومد دستش

خانوم گلا این رفتارای شوهراتون از زمان نامزدی مشخص نبود؟

نه بابا نامزدی عین پروانه دورم‌میچرخید میگفت بمیر‌میمرد عوضی اشغال بعد عقد روی واقعیشو نشون داد کاش تو عقد ازش جدا میشدم

دقیقا خیلی مردای ایرانی همینن هر گونه مشکل و سختی و چالش و کمبودی پیش بیاد زنو مقصرمیدونن، چون دیوا ...

جالبه که فقط عقده هاشو خالی نمیکنه ها... علنا میگه مقصر‌همه این اتفاقا تویی اگه‌تو نبودی من اینقدر مشکل نداشتم

عزیزم ناراحت نشیا ولی تمام این رفتارای شوهرت دلیلش همون قرص ترامادوله یا شایدم اعتیاد،اینکه زود عصبانی میشه،اینکه تو عروسی ولت کرد رفت،اینکه گفت خونه ام ولی دروغ گفت و.....هموشون به خاطره اونه 

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭

عزیزم وقتی همیشه تو موضع دفاع باشی بهت حمله میشه . شما بگو نمیخوای بری عروسی خب نرو منت هم سر من نذار مادرش هم قهر کرده خب بکنه، مگه عروسی خواهرزاده خودش نبوده؟ باید دامادشون که پدر داماد بوده و دیده که برادر زنش رفته براش غذا کنار میذاشت . شما بهش بگو خانوادت بی احترامی کردن بهت به من ربطی نداره