2777
2789

سلام شب بخیر. خلاصه میگم دوستان لطفا صادقانه نظر بدید❤

با اقایی ۲سال دوست بودم(هردو قصد ازدواج جدی) .از همون ماه اول دوستی اومد خواستگاری، خانواده من اول راضی بودن ولی بعد تحقیقات همه بد گفتن از خودش و خانوادش.و پدرمنم شدن مخالف سرسخت ازدواجمون(مادرم تو این مسائل اصلا نظری نمیدن، واقعا راهنمایی میخوام)😞

من  گفتم ب شنیده ها اکتفا نکنم

.چون خودم از طرف مقابلم بدی ندیدم تصمیم گرفتم بمونم باهاش برای ازدواج....

گفتم شاید توبه کرده،....باهاش موندم باجان و دل.

ایشون خیلی محبتی و دست دلبازن.ولیییی

۱-زود عصبانی میشه(خودش هم قبول داره)

۲-بخانوادم و خودم توهین میکنه

۳_باهر قهری دعوا وبلاک میکنه منو

۴_ازم طلب محبت میکنه بعد که من زیاد محبت میکنم خودش محبت نمیکنه

۵_شکایت میکنم از کارها و رفتارش میگه من همینم که هستم نمیخوای  برو

۶_دائم سرکوفت میزنه که من نمیتونم پای تو پیر بشم باید ازدواج کنم(درصورتیه که من ب زور  تو رابطه نگهش نداشتم،خودشم میگه کاملا دلی بوده)

حرفایی که در موردشون مردم میزدن تا حدود زیادی درست بوده! ینی پاپوش نبوده..واقعا یه بدی هایی دارن...

حالا ایا بعد۲ سال کات کردن کار درستیه؟ عذاب وجدان دارم...

یا باید ب خوشبختی خودم فکر کنم؟؟؟؟

(تو این دوسال هردو قصد ازدواجی بودیم ولی خب هربار بعد دعوا میگفت از چشمم افتادی و واقعا خودشم از چشمم افتاد)

😑😑😑😑😑نه بمون ازدواج کن دوتا بچه هم بیار بعد طلاق بگیر!!!

صفت بد دیگه ای هم موند که بگی؟

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاسخت عین روز روشنه...

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

الان می‌پرسی ولی کار خودتو می‌کنی و ازدواج می‌کنی .

دوسال دیگه باز می‌پرسی و میگیم تحمل کن چون بچه داری ، ولی بازم کار خودتو می‌کنی و جدا میشی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

توهین به خودت و خانواده‌ت به تنهایی دلیل قاطعی برای جداییه، معطلش نکن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
😑😑😑😑😑نه بمون ازدواج کن دوتا بچه هم بیار بعد طلاق بگیر!!! صفت بد دیگه ای هم موند که بگی؟

من کلا دلم ب حال همه میسوره

میگم نکنه اهش منو بگیره..حتی یبار شب تولدمممم کات کرد باهام...بجای خوشحالی ۴صبح نشسته بودم وسططط اتاق گریه میکردم.اونم  شب تولدم.اخه خووش میگه رفتارای من باعث شده اون اینکارارو بکنه

عذاب وجدان؟؟؟؟؟؟؟

اون باید عذاب وجدان بگیره که به تو و خانوادت توهین کرده

اگه ازدواج کنی باهاش بدبخت میشی به حرف خانوادت گوش بده

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪
من کلا دلم ب حال همه میسوره میگم نکنه اهش منو بگیره..حتی یبار شب تولدمممم کات کرد باهام...بجای خوشح ...

وای منم این فکرارو میکردم یکسال تموم که تقصیر من بود ولی تو تقصیری نداری قبل از تو هم اینطوری بوده عادت یه دفعه بوجود نمیاد. بریز دور این فکرای مسخره رو آهش منو بگیره:/مطمئن باش تو ازدواج بهتری خواهی داشت شک نکن

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪