2789
عنوان

ماماناکمک فوری

111 بازدید | 25 پست

پسرم تب داره استامینوفن نداریم شربت ایبو پرفن هست تو یخچال ۳ ماه یا ۴ ماهه درشو باز کردم میشه بدم تاکی میشه داد درسته میگن یکسال وقت دارند؟؟؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

یکماه وقت داره

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

روش تاریخ داره دیگه فقط قطره ها هستن که یه ماه زمان دارن

نوشته ۲۰۲۲ینی داره؟؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
قربونت برم اگر تبش بالاس فوری برو داروخانه استامینوفن بده بچه ازون ور هم برو اورژانس بیمارستان

الان امکان اینکه برم بیرون نیست😭

اره عزیزم. الان۲۰۱۹ هستیم.. بده بهش

مرسی درشو زیاد بود وا کرده بودم شک داشتم

اگه تبش بالاست اینقد دست دست نکن تشنج میکنه

زنگ بزن به 115 امبولانس بیاد

عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم            چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
شیاف ندارید  حتی برا بزرگسال هم میشه نصف کرد بهش زد ایبوپروفن هم بعد شه چهار ماه اثر داره فکر ...

ینی الان بدم اثر داره