2777
2789

سلام چند ماهی بود تصمیم به مسافرت داشتم و این مسیر رو برای سفرم انتخاب کردم جاهایی که دیدم و ررام جالب بود رو می گذارم اگه کسی خواست استفاده کنه

قزوین:مجموعه سعد السلطنه و باقلوایی که تو همین بازار می فروختن شگفت انگیز بود.

آستارا: هتل اسپنانس آستارا محیط قشنگی داشت دریاچه اش قشنگ بود قایق های پدالیش جالب بود صبحانه اش خوب بود ولی امکانات دیگه ای نداشت تهویه اتاق خوب نبود کولرش مرکزی بود چندان خنک نمی کرد.

سرعین :هتل رزرو نکرده بودیم همه هتلهای برند مثله لاله ارشاد رویال پارک کوروش پر بودن اگه هتله خاص می خواین برین قبلا رزرو کنید اب گرمه ارشادخوب و فوق العاده تمیز بود.

در راه تبریز حتما خیارشور سراب که کنار جاده می فروشن بخرید.

تبریز :اول اینکه با بدبختی جا گیر اوردیم بیشتر از 20جا زنگ زدیم همه پر بودن قابله باور نبود2ساعت در سطح شهر می چرخیدیم .تبریز با تصور ذهنی من متفاوت بود انتظار یه شهر مدرنتر رو داشتم.ولی حتی پوشش گیاهیشم کم بود یه جورایی خشک بود.فضا سازی شهری کم بود ولی ایل گلی تبریز واقعا فوق العاده و فراتر از حد تصور بود بوی گلهاش مست کننده بود.

کندوان :هتل لاله رو رزرو کرده بودم فوق العاده بود مخصوصا برای زوجهای جوان به نظرم یه ماه عسل رویایی رو می شه تو کندوان داشت اونم فقط هتل لاله. البته اینم بگم سر پله هاش پا درد. گرفتم خشکبار کندوان عالی با کیفیت با قیمت به مراتب ارزانتر از سرعین بود.

زنجان هم فقط کاروانسرای سنگی تو خیابان خیام غذا خوردیم موسیقی محلی هم خوندن اونم عالی بود.

بچه ها اگه شما هم تجربه ای دارید بگید دیگران استفاده کردم من از تجربیات دوستانه نی نی سایتی زیاد استفاده کردم کاروانسرای سنگی زنجان رو از نی نی سایت دراوردم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.