2777
2789
عنوان

چه طور زبان انگلیسی یاد بگیرم؟؟

89 بازدید | 11 پست

من دوست دارم مرحله به مرحله کتاب های معتبر و دقیق آموزشگاه ها رو بخونم مثل کسی که اموزشگاه میره

اگه اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیاشونو میشه خوند چون سی دی هم دارن تلفظ هم داره

تو خونه خوندن سخته. یعنی اون نظمی که وقتی کلاس میری رو نداری. منکه اونجوریم اول ذوق دارم ولی زود خسته میشم.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
چرا نظری نمیدید؟!

اگر پشتکارت خوبه خسته نمیشی جانمیزنی و میتونی توخونه بخونی...  اپلیکیشن زبانشناس رو بت معرفی میکنم.  خودمم دارم میخونم خیلی پیشرفت کردم.  اکانت یساله اش شصت تومنه. 

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 

فایل صوتی نصرت رو گوش بده در کنار کتابی که میگیری 

کتاب های متنوعی هس که گرامر رو خیلی اسان توضیح داده 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
هم گرامر میخوام هم لغت هم رایتینگ و لیستنیگ

کتاب سرچ کن هست همین فایل ک گفتم عالیه خیلی قشنگ توضیح میده 

کلیپ هم میتونی از نت ببینی 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕