2777
2789
عنوان

از دیشب جیگرم داره میسوزه...

1300 بازدید | 60 پست

دیشب تو یه تاپیکی امضای یکی از کاربرا رو خوندم از وقتی خوندم اشکم همینجوری میاد.

از ته دلم براش دعا کردم مادر بشه.

خدا دل همه رو شاد کنه انشالله

خانوما بیاین همگی برا بارداری همه ی کسایی ک آرزوی مادر و پدر شدن رو دارن دعا کنیم.

هرکس اومد تاپیکم براشون هر چندتا دوست داشت صلوات بفرسته.

الان میرم امضای اون خانوم رو هم پیدا میکنم میذارم.

من خودم بچه دارم .

ولی حال اونایی ک ندارن رو هم میفهمم.

میفهمم ک ی زن چقد نیاز داره مادر بشه.

خدایا همه ی کسایی ک دوست دارن مادر بشن رو مادر کن.

الهی آمممممین.

اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللّهم عجّل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم امضای اون خانم.

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...

اللّهم عجّل لولیک الفرج

عزیزم منم نظرکردم واسه همه نی نی سایتی هاکه بچه ندارن  شب 100تاصلوات بفرستم تایک ماه الان 3شبشوفرستادم خیلی ناراحت شدم من خودم بچه دارم ولی حالشونودرک میکنم چی میکشن 

الهی به حق ۵ تن دامن همه منتظرها سبز بشه.من خودم دو تا سقط داشتم و بعد کلی مشکل و سختی خدا دخترم و بهم داد.حالشون و خوب میفهمم چون خودمم یه روزی منتظر بودم😢

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

چرا گفته مامان نمیشه؟

کاش تگش میکردی

الان حتی تو بدترین شرایطم علم اونقد پیشرفت کرده که بعیده کسی نازایی مطلق داشته باشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴