2777
2789
عنوان

بازی با نوزاد

153 بازدید | 11 پست

دخترم یک ماهشه و بیشتر وقتا پیش منو باباشه فقط کسی زیاد خونمون نمیاد

خونوادم یه شهر دیگن

خواهرام هرکدوم ۲ تا بچه دارن و خیلی باهم رفت و آمد میکنن، خیلی دوس دارم منم پیششون بودم و بچم دورش شلوغ بود

خودم بیشتر وقتم صرف شیردادن و پوشک و خوابوندنش میشه ، خیلی باهاش حرف میزنم و بازی میکنم ولی بازم شرایط اونارو نداره

اونا از روز اول تولد همه دورشون بودن و هرکی یجوری بهشون میرسید و باشون حرف میزد و بازی میکرد

دلم میخواد بچم باهوش بشه و زود صحبت کنه

کسایی که شرایط منو دارن چیکار میکنن

راستی تشک بازی برای بچه استفاده میشه؟ بگیرم بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایطم مثل شماس،  از خانواده ها دوریم

اما خودم باهاش بازی میکنم،  زیاد باهاش حرف میزنم،  از اخبار و ظریف بگیر تا الودگی هوا😂،  براش قران میزارم گوش میده

به نظرم زیاد به این  فکر نکن بچه از الان باهوش  شه،  بزار بزرگتر شه،  خیلی بازی ها میشه باهاش کرد. 

من تشک بازی نداشتم اما خوبه،  دیدم که بچه هایی که داشتن زودتر گرفتن اجسامو یاد گرفتن

وقتی دراز کشیده،  کنارش دراز بکش یه کتابو بگیر بالا و براش بخون.  پسرم این کارم دوست داشت

وصتی میرفتیم شهرستان همه میگفتن معلومه باهاش زیاد حرف میزنی،  چون وقتی بقیه باهاش صحبت میکردن توجه میکرد