2777
2789
عنوان

امروز نینیمو به خاک سپردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به دلت صبر بده به یک چیز دلخوش باش اون دنیا له خاطر داغی که دیدی دستت رو.میگیرن .خدا صبرت بده جیگرم اتیش گرفت عزیزم کاش میشد غمت رو کم کرد ....جلو دخترت اروم باش قوی باش صب کن ....من همش میگم یا زینب دس بزار روسینم دست صبرت رو صبور شم برای شما هم میخوام

منم بیمارستان بودم و سقط کرده بودم یه خانومی یه چیزی بهم گفت که یکم اروم شدم

گفت این بچه ها اگر دختر باشن با حضرت زهرا همنشین میشن و اگر پسر با حضرت ابراهیم

روز حساب و کتاب هم رد نمیشن و میگن تا پدرو مادرم نیان من نمیرم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
منم بیمارستان بودم و سقط کرده بودم یه خانومی یه چیزی بهم گفت که یکم اروم شدم گفت این بچه ها اگر دخت ...

بله درسته.حسنه ای هستند برای والدین که از پیش فرستاده میشن.البته سخته تحملش

اقا من از بچه دار شدن متنفرم ولی اینکه گفتی سینه ات شیر اومده بچه ات از دس رفته دلم برات کباب شد  حس کردم غصه خودمه اصن

خدا خودش بهت صبر بده قوی باش عزیزم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
بدنم مور مور شد خدا صبرت بده عزیزم ۵تا فرستادم

باید منو هم کفن کنن بذارن تو قبر تا جوابم و بدی 😭😭😭😭

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....