2777
2789

آیا علامت سنگ کلیه هست. دو ساعت دیگه میبرم دکتر جواب آزمایش رو اما دلم آشوبه بچه ام همش یازده ماهشه. دو شب تب داشت گلو و گوشش عفونت نداشت دکتر آزمایش ادرار نوشت تو ادرارش کریستال های زیاد اوریک اسید هست

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ک بلد نیستم عزیزم این چیزا متخصص خودشو میخواد باید ببری دکی جون ببینتش

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
شاید بخاطر تب باشه.کاش قبل ازمایش بهش بیشتر اب میدادی.صبر کن یه هفته دیگه ازمایشش مجدد بده

دیشب تا صبح همش شیرمو میخورد. بعید میدونم از غلظت ادرار باشه. ادرارش خیلی پررنگ بود. اصلا بی رنگ نبود. بهش بابونه دم کرده دادم که جیش کنه‌. سریع جیش کرد

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
دیشب تا صبح همش شیرمو میخورد. بعید میدونم از غلظت ادرار باشه. ادرارش خیلی پررنگ بود. اصلا بی رنگ نبو ...

شیر درسته خوبه ولی جایگزین اب نیست.بهش اب بیشتر از حد طبیعی روزهای سالمش.چون تب داشته.

پسر منم تو ازمایش یکسالگیش خیلی کم همچین چیزی داشت.دکترااا گفتن طبیعیه