2777
2789
عنوان

تمیز کردن خشتک لباس زیر 🙈🙈🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 9784 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزارم کار به اونجا برسه یا پد روزانه میزارم یا خیلی سریع عوض میکنم و سعی میکنم زود به زود بخرم😷

والا من همه ی اینا رو نو گرفته بودم. حامله م . اصلا نمیدونم چرا لک می گیره. دستشویی هم خودمو خشک می کنم همه ش. عفونت هم ندارم. ولی انگار یه جور ترشح میاد. 

پودر صابون  لباسهایی که لک دارن توی پودر صابون خیس می کنم بعد از شستن توی افتاب می زارم تمام ل ...

پودر صابون آماده ؟ یا همین صابون معمولی رو خودت پودر می کنی؟ 🤔🤔🤔 اسم مارکش چیه؟

اگه هر روز عوض بشه لک نمیفته...

واینکه لباس زیر های دوران پریود با بقیه دوران باید فرق داشته باشه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
مگه چقدر لکه میشه! من با صاون معمولی میشورم تمیز تمیز میشه. اون صابونا خوبه ولی برای لکه های خیلی قو ...

ترشحات بارداریه دیگه. تو ماشین لباسشویی مینداختم اصلا نمی رفت. این سری با این صابون شستم راحت تمیز شد. 

ترشحات بارداریه دیگه. تو ماشین لباسشویی مینداختم اصلا نمی رفت. این سری با این صابون شستم راحت تمیز ش ...

خدا خیرت بده مال منم ترشحات بارداریه . هفته بیستم یه هفته ای هست ترشحات دارم. بی رنگه بعضی روزا زرد کم رنگ. باید برم دکتر؟