این صابون زرد که قدیما بود رو یادتونه؟ از اونا گرفتم. خیلی خوب خشتک لباس زیر رو تمیز می کنه حتی لک هایی که از قبل مونده. با هر مایع لباسشویی که قبلا میشستم نمی رفت ولی امروز با دست شستم با این صابون زرد. عالی بود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من روزی چند بار لباسمو عوض میکنم اما همیشه درگیر عفونت لعنتیم 😔😔 همیشه هم نخی میپوشم لباس دوران پریودیمم با عادی فرق داره پس لکه هم نمیمونه نمیدونم چمه 😭لولمم واسه همین عفونت از دست دادم
اب خيلي بخور حتي اگه شده به زور ماست محلي هروز بخور خودتو با سركه بشور از حوله كوچيم واسه خشك كردن خودت استفاده كن اصلا دستمال استفاده نكن چون خودش عفونت زاست سعي كن يه مدتي شورت نپوشيد بعد صبح دل ناشتا يه حبه سير رو از وسط نصف كن با اب بخورش اصلا به هيچ وجه دهان هم بو نميگيره بهت قول ميدن عفونتت ريشه كن شه
من فارسم ولي عاشق كورد و زبان كوردي ام فقط از زبان كوردي هربژي بلدم هه ر بژي ايران هه ربژي كورد