امیدوار۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 508 عنوان کیا قالی بافی میکنن؟ 397 بازدید | 9 پست یه تابلو فرش چقدر زمان میبره ؟چقد میفروشینش؟ باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود 1398/06/07 | 11:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11017 سه ماه.چشمات خواهرم اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم. 🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺
عشقولم عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 3158 من یه تابلو فرش دختر عموم برام طی یکسال بافت (اولین کارش بود )من اون زمان ازش خریدم دو میلیون الان کمی همون شده ۵تومن 😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
پریسا_ام عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 541 من قبلا بافتم بستگی به سایزش داره هم زمانش هم قیمتش پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه تولد خدا برای پسرم بود❤ خدا جوووونم مرسی❤
امیدوار۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 508 سه ماه. چشمات خواهرم روزی چند رج ببافی سه ماهه تموم میشه؟ باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11017 روزی چند رج ببافی سه ماهه تموم میشه؟ نمیدونم.تابلوش کوچیک بود البته گلم.خواهرم میبافت.ولی اگه تخش ابریشم باشه خوب پولی توشه اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم. 🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺
امیدوار۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 508 نمیدونم.تابلوش کوچیک بود البته گلم. خواهرم میبافت. ولی اگه تخش ابریشم باشه خوب پولی توشه واسه سرگرمی دوست دارم ببافم از بیکاری خسته شدم باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11017 واسه سرگرمی دوست دارم ببافم از بیکاری خسته شدم اهان.خب ازتابلوهای کوچیک شروع کن فعلا.بزرگا خیلی زمان بر هستن اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم. 🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺
امیدوار۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 508 اهان.خب ازتابلوهای کوچیک شروع کن فعلا.بزرگا خیلی زمان بر هستن بلد نیستم اول باید آموزش ببینم باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11017 بلد نیستم اول باید آموزش ببینم اتفاقا اموزشش خییییلی راحت.خیییلی اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم. 🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺