2777
2789
عنوان

امکان بارداریم چقدره

187 بازدید | 33 پست

سلام خانما من این ماه دوتا آمپول hmgزدم دوتا فولیکول -19-20داشتم روز چهاردهم پریودمم آمپولhcgزدم که 19میشد قرص دوفاستون هم میخوردم چهار این ماه دارومم تموم شد روز موعودمم دیروز بود دیروز یه کوچولو لک قهوه ای دیدم دیگه هیچی بعد اینا امکان نبود بارداری و تاخیر پریود وجود داره؟؟

اخه من دو ماه پیش 10روز تاخیر داشتم ولی هیچ قرصی مصرف نکرده بودم بعد اون که دوفاستون مصرف کردم هرماه سروقت پریود میشدم ولی این ماه نشدم

توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت گذشته من ۳ بار زدم این امپول و ...۲ بارش قبل ۱۸ روز پری شدم...یبارش ۲۴ روز بعدش ...انشالله ...

واقعااا توروخدا دعام کنین باردار باشم نه بی بی نزدم چون دیروز موعودم بود منتظر بودم بگذره امروز میزنم ولی میترسم 

توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم
خیلی وقت گذشته من ۳ بار زدم این امپول و ...۲ بارش قبل ۱۸ روز پری شدم...یبارش ۲۴ روز بعدش ...انشالله ...

24روز بعدش چرا دیر شده بود من اخه دوفاستونم خوردم اون تنظیم میکنه؟

واقعااا توروخدا دعام کنین باردار باشم نه بی بی نزدم چون دیروز موعودم بود منتظر بودم بگذره امروز میزن ...

انشالله بارداری...به لک توجه نکن ..ممکنه لانه گزینی باشه. ‌.یکم آب نشاسته قاطی کن بخور ک اگه برا لانه گزینی باشه رحمت و محکم کنه..ولی بی بی بزار

الهم صل علی محمد و ال محمد
بعد قطع دوفاستون بیشتر مواقع ۷ روز بعد پری میاد ..اگه گذشته حتما بی بی بزار

چون هر بار درس بعد یه روز قطعش پریود شدم الان امکان طول کشیدن داره؟؟

24روز بعدش چرا دیر شده بود من اخه دوفاستونم خوردم اون تنظیم میکنه؟

راستش نمیدونم...بعد ۲۴ روز امد فولیهام هم سایزشون خب بود نمیدونم چرا دیر امد ..البته من اون ماه دوفاستون نحورده بودم

الهم صل علی محمد و ال محمد
راستش نمیدونم...بعد ۲۴ روز امد فولیهام هم سایزشون خب بود نمیدونم چرا دیر امد ..البته من اون ماه دوفا ...

الان باردارین؟؟

نه هنوز..در حال اقدامم.

ببخشین ها زیاد سوال میکنم شما مشکلتون چیه؟؟