2777
2789
عنوان

کار عجیب و باورنکردنی شوهرم

1038 بازدید | 54 پست

سلام دوستان عزیزم لطفا منو راهنمایی کنین چون خیلی از شوهرم دلخورم بنظرتون چیکار کنم 

ما قراره یه خونه بخریم واسه تهیه پولش من 50 تومن طلا فروختم البته اون ماشینو فروخت 50 تومن ک بازم 25 تومنشو من داده بودم یعنی بازم طلا فروختم اما نگفتم ک به اسم من بزن این طلاهارو قبل از اینکه بفروشم با شوهرم صحبت کردم و گفتم نصف خونه رو به اسم من بزنه اولش ناراحت شد گفت اصلا منصرف شدم ولي انقد با منطق باهاش صحبت کردم گفت همه رو به اسم تو میزنم از اولم قصدم این بوده ک طلاهاتو بفروشی همه رو به اسم تو بزنم 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

خوب؟ چه راهنمایی میخوای عزیزم؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بعدش دیروز قرار شد بریم قولنامشو بنویسیم ک من شناسنامه و کارت ملیو گذاشتم تو کیفم ولی یه شرایطی پیش اومد ک وقت نشد و قولنامه نوشتن افتاد جمعه چون کسی ک میخوایم ازش بخریم آشناس گفت جمعه بیاین بنگاه آشنا دارم واسه قرارداد کمتر میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دیشب دیروقت بود شامو بیرون خوردیم قبل از اینکه بریم شام بخوریم من همه مدارکو گذاشتم یه گوشه تو ماشین کیف مدارک شوهرمم بود کنارش وقتی برگشتم دیدم کارت ملیم نیست همه جارو زیرورو کردم نبود فکرکردم گم کردم از دیشب اعصابم خورد بود به مامانم ک جریانو گفتم گفت کار خودشه ک به اسم تو نزنه من هی انکار کردم ک امکان نداره 

گفتم اگه بخواد برداره ک شناسنامم میبرد میگفت همه رو گم کردی البته من اصلا به شوهرم چیزی نگفتم ک بعدا بگه کارت ملیتو بده بگم نیاوردم لازم نیست کد ملیم داخل شناسنامم هست 

مامانت راست گفته

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
گفتم اگه بخواد برداره ک شناسنامم میبرد میگفت همه رو گم کردی البته من اصلا به شوهرم چیزی نگفتم ک بعدا ...

خببب

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بعد امشب یه مدرکی لازم داشت کیف مدارکشو داشت میگشت دیدم کارت ملیم داخل مدارکشه بین چندتا کاغذ گذاشته منم به بهونه گشتن پاشدم باز کیفشو خالی کردم هی میگفت نیست اونجارو دیدم گفتم شاید خوب نگشتی بذار منم نگاه کنم بعد طوری وانمود کردم ک انگار چیزی نشده گفتم عه کارت ملیم اینجاس گفت آره منم درآوردم گذاشتم پیش خودم 

بنظرتون چیکار کنم چ برخوردی باهاش داشته باشم همچنان به روش نیارم یا بگم میدونم عمدا برداشتی از طرفیم اصلا انتظار این کارو نداشتم هی میگم شاید اتفاقی برداشته ولی میدونم خودمو گول میزنم واقعا موندم چیکار کنم 

بنظرتون چیکار کنم چ برخوردی باهاش داشته باشم همچنان به روش نیارم یا بگم میدونم عمدا برداشتی از طرفیم ...

به نظرم به روش بیار و یکمم سرد کن رفتارتوو تا روش زیاد نشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
بهش بگو 😐

شما بودی چطور میگفتی 

البته از یه طرفم میگم فعلا چیزی نگم تا قولنامه بنویسیم بعد بگم ک بهونه دعوا دستش نیفته 

واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم