2777
2789
عنوان

پیاز

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 28 پست
اتفاقا لوزه هاش خیلی درشت ن، و لوزه سوم هم  داره، هنیشه دهن باز می‌خوابید، حس میکنم این چند وقت ...

نمیدونم شاید..

بچه خواهرشوهر منم زیاد پیاز میخورد یه سال که مریضی ها تو زمستون زیاد شده بود اون دوتا خوهراش مریض شده بودن بجز این یکی

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ووووی من فداش بشم قربون بوی دهنش😍😍😍بوسش کن حسابی 

حالا تو فرض کن امروز دختر من رفته سیر خامو گاز زده دهنش میسوخت گریه گریه منم موندم خبدحالا چ کنم ابم نمیخورد مونده بودم بخندم یا دردشو دوا کنم

زیاد نده. زخم معده میشه زیادی تو جوانی عموم اینجور بود زخم معده گرفته شنیدم پیاز زیاد برا آقایون خوب ...

آره خودمم نیگم هر چیزی زیادش بده، وقتی ببینم زیاد میخوره، وعده های بعدیش رو میگم پیاز تموم نداریم

پسرم صبحانه هن میگه نون پنیر تیباز(ینی پیاز😉

ای جان 😍😍😍

پس حسابی باحاله 

بعید میدونم بد باشه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

حالا تو فرض کن امروز دختر من رفته سیر خامو گاز زده دهنش میسوخت گریه گریه منم موندم خبدحالا چ کنم ابم ...

الهی😍😍😍😘😘😘 دقیقا مثل پسر من ما هرچی میخوریم دوست داره بخوره ببینه چیه.امروز یه نصف لیمو ترش برداشت گذاشت تو دهنش دیگه نگم از واکنشش.منم نمیدونستم بخندم یا بهش آب بدم

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

وای چقد خندیدم.پسر منم امروز اتفاقی پیاز خام شرو کرد خوردن یکسالشه.خیلی دوس داشت.پس از این ب بعد میدم بش

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.