سلام مامانا،پسرم دوسال و نیم شه، خیلی پیاز میخوره، حتی صبحانه با نون پنیر پیاز میخوره، کلا توی لقمه هاش باید پیاز خام باشه، کسی بوده بچش اینجوری باشه؟؟ میترسم براش بد باشه
اتفاقا لوزه هاش خیلی درشت ن، و لوزه سوم هم داره، هنیشه دهن باز میخوابید، حس میکنم این چند وقت ...
نمیدونم شاید..
بچه خواهرشوهر منم زیاد پیاز میخورد یه سال که مریضی ها تو زمستون زیاد شده بود اون دوتا خوهراش مریض شده بودن بجز این یکی
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا تو فرض کن امروز دختر من رفته سیر خامو گاز زده دهنش میسوخت گریه گریه منم موندم خبدحالا چ کنم ابم ...
الهی😍😍😍😘😘😘 دقیقا مثل پسر من ما هرچی میخوریم دوست داره بخوره ببینه چیه.امروز یه نصف لیمو ترش برداشت گذاشت تو دهنش دیگه نگم از واکنشش.منم نمیدونستم بخندم یا بهش آب بدم