2777
2789

من زیاد رمان نخوندم. حالا یه سوال واسم پیش اومده. تا حالا رمان یا داستان گیرایی خوندید یا نوشتید.  

که شخصیت اصلی به جای داشتن صفت های مثبت یا صفت هایی مثل ضعیف بودن و مظلوم بودن و این ها صفات منفی داشته. و راوی اول شخص بوده. 

اخرش چی شده؟ مثلا هدایت شده یا نابود شده یا چی؟ البته به جز فرعون و اینا که خیلی معروفن.

خوشتون میاد از اینجور داستان ها؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رمان سلطانه رو خوندم اول شخص نبود ولی خب شخصیت منفور قصه که همه هم میشناسنش به همه آرزوهاش میرسه و تمام اطرافیاش آسیب میبینن 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

اره سمفونی مردگان

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

من عاشق رمانم و توصیه میکنم اگر قصدت نوشتنه حتما رومان های قدیمی و جدید رو بخون از هر سبکی

رمان شاه شطرنج همچین شخصیتی داشت منفی بود تقریبا و من مدتها ذهنم درگیرش بود 

رمان زیتون هم فوق العاده اس

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫

مگه قراره آخر همه رمانها آدم بده یا نابود شه یا هدایت؟ رمان میتونه یه برش از زندگی آدما باشه. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
من عاشق رمانم و توصیه میکنم اگر قصدت نوشتنه حتما رومان های قدیمی و جدید رو بخون از هر سبکی رمان شاه ...

چقدر من عاشق این رمانم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

رمان دالان بهشت.راوی توی یه برهه از زمان رفتار درستی نداشت و چوب نادونیش رو چند سال خورد ولی بعدش درست شد.این رمان منو ساخت عاشقشم

رمان بامداد خمار هم داستان یه عشق اشتباهه که پایانش جداییه

هر دوتای این رمانها معروفن خیلیا خوندنشون.بامداد خمار جلد دو هم داره به اسم شب سراب.در واقع همون داستانه منتها از دید شخص دوم