2777
2789

نیکی نکردم.

اما منتظرم m.r یه روز با خانواده اش و یه دسته گل خدمت برسن.میشه یعنی؟

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

فقط میدونم یه وقتایی که دلم ب حال کسی میسوزه و از سر رضای خدا کمک میکنم

خدا یه جایی که هیچ امیدی ندارم یه طوری کارمو راه میندازه 

نمیذاره شرمنده شم

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی تاثیر داره. ینی با دستای خودت آیندتو رقم میزنی.هر نیتی داشته باشی و هر قدر عمل خیر انجام بدی و حتی گفته هات و.... حتما تاثیرش به خودت برمیگرده

قانون کارما

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
راستشو بگم اینکه میگن از هر دست بدی از همون دست پس میگیری.من تا حالا تجربش نکردم.خیلی به نیازمندا کم ...

یه جایی ک انتظارشو نداری جوری خدا کمکت میکنه که تصورشو نداری🙂🌺

من یه مدت سرپرستی یه بچه رو از کمیته امداد به عهده گرفتم به این صورت که ماهیانه مبلغی به حسابش واریز می کردم یا برای جشن تولدش یا شروع سال تحصیلی جدید..فقطم نیتم سلامتی بچم و خانوادم بود.ولی در کمال ناباوری در مدت دو سالی که این قضیه رو ادامه دادم مغازه خریدیم!!! هرچقدر بگم از هیچ کمه.هنوزم نمی دونم چه جوری جور شد پولش.من همیشه می گم اون مغازه رو از صدقه سر اون بچه دارم.و اتفاقا به مددکارش هم گفتم بیشتر از اینکه من برای اون بچه کاری کرده باشم اون خیر و برکت تو زندگیم اورد

خدا از دهنت بشنوه.بزرگترین ارزوم سلامت بودن پسرم هست و یه زمین دارم اون فروخته شه.البته ارثیه هست به ...

انشالله خدا پسرتونو براتون حفظش کنه

زمین هم وقتی که خدا صلاح بدونه و بهترین زمانش باشه فروخته میشه 

واقعا بعضی وقتا ک ی چیزیو از دست میدم یا میخام و نمیشه ناراحت میشم

اما بعدش خدا جوری برام درستش میکنه که شرمنده ی ناشکری ها و بی قراری هام میشم

انشالله واسه شما هم بهترینا رقم میخوره

من یه مدت سرپرستی یه بچه رو از کمیته امداد به عهده گرفتم به این صورت که ماهیانه مبلغی به حسابش واریز ...

اینو اسکرین کزدم...برای دوستات

من خودم ماهیانه نهایتا سیصد داشته باشم با هزینه باشگاه دانشگاع جهیزیه و غیره.یه پسر دختر دارم از کمیته

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

سلام 

ما از وقتی که ،  اول ماه حقوق  که می گیریم

سهم خدا رو کنار می ذاریم و میدیم به نیازمندا

واقعا زندگیمون متحول شده

هم از نظر مالی هم از نظر اخلاقی

توی چند ماه خونه خریدیم و بهمون کمک شد از جایی ک توقعش رو نداشتیم

همسرم شغلش رو عوض کرد و حقوقش بهتر شد

خیلی از بد اخلاقی هامون ، قهرهای الکی مون، خدا رو شکر برطرف شده

شما هم هر مبلغی ک می تونید رو اول ماه بذارید برای نیازمندا

هر ماه نسبت به توانتون

ان شاالله خدا همه مون رو کمک می کنه⚘😊

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
ببخشید منظورتونو متوجه نمیشم 

خیلیا میگن کارت اشتباهه تو خودت الان نیاز داری...

ولی من پاینردانه وایسادم.

اونقد واسه همه رفتم از این بچه ها گرفتم :)اینقد واسطه شدم براشون.

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
خیلیا میگن کارت اشتباهه تو خودت الان نیاز داری... ولی من پاینردانه وایسادم. اونقد واسه همه رفتم از ...

نه عزیزم حتما ادامه بده. سوای اینکه دست یه درمانده رو می گیری به خاطر خودت بیشتر.وقتی نیتت ادامه راه باشه خود خدا پول و وسیله اش رو برات مهیا می کنه و زندگیت پر از معجزه و لطف خدا میشه.من خودم رو مدیون اون دختر بچه می دونم چون واقعا زندگیمو روشن کرد نه فقط به خاطر داشتن مغازه.کلا همیشه انگار یه دستی هست که گره از کارم باز می کنه.خدای مهربونم رو شاکرم واقعا🙏🏻🙏🏻