ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خسته شدم از دستش اینقدر که خوبی میکنم اما تا توی یه جمعی صحبت میکنه به محض اینکه من میرسم سریع بلند میشه می ره مگه من چیکار میکنم به جان بچم از گل نازک تر بهش نمیگم
الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم
💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️ امضا:صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی رود!یک روز همین نزدیکیها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر...
تو یدونه داری من سه تا این شکلی دارم تازه پدر و مادرمم رفتن عیادت مادرشون همین کارو باهاشون کردن اصلا بهشون اهمیت نمیدم چون میدونم از حسادته و همین بدترین درده براشون
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
باهاشون تو یه خونم و مجبورم که تحمل کنم بخدا فضای خونه خیلی سنگینه چند بار بهم گفته چرا نمیدی خونه بابات به شوهرم میگم اینجوری گفته میگه تحمل کن روزهای خوبم میرسه
شما هم اگه جایی نداشته باشی و مجبور باشی تو یه جمعی باشی که اصلا حضور تو نمیخوان چیکار میکنی
من بدتر ازینارو دارم سه تا مجرد اصلا تو جمعشون نمیرم رفت و آمد خیلی خیلی کم شوهرمم میگه محلشون نده
من بدتر ازینارو دارم سه تا مجرد اصلا تو جمعشون نمیرم رفت و آمد خیلی خیلی کم شوهرمم میگه محلشون نده&n ...
منم با دوتا مجرد زندگی میکنم یکی شون خوبه اون یکی ناشکره و تو سختیها یاد من میوفته وقتی پول میخواد ،جوونیمو تباه کرد همه کار براش کردم انشاءالله خدا یکی عین خودشو سرراهش قرار بده تموم دردهایی که من کشیدم و بکشه
نمیتونم بد باشم بخدا دلم می سوزه انقدر که بد بخته اما جواب خوبیمو اینجوری میده
عزیزم😔تو ام مثل منی.همین خوبیاست که باعث می شه ازمون سواستفاده بشه😒😒
💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️ امضا:صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی رود!یک روز همین نزدیکیها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر...