2777
2789
عنوان

چرا سرنوشت من اینجوری شد

560 بازدید | 29 پست

خسته شدم از دست خواهرشوهر هرچی بدی کرد با خوبی جواب دادم گفتم شاید رفتار من تاثیری داشته باشه اما نمک نشناسه هر سری با یه کارش بیشتر خوردم میکنه

الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم

دلم شکسته دیگه طاقت ندارم ای خدا چرا مرگ منو تلویزیونی بخدا دیگه خسته شدم ،شدم یه آدم افسرده 

بخاطر خواهرشوهر مرگ میخوای؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم از دستش اینقدر که خوبی میکنم اما تا توی یه جمعی صحبت میکنه به محض اینکه من میرسم سریع بلند میشه می ره مگه من چیکار میکنم به جان بچم از گل نازک تر بهش نمیگم

خب عزیزم تو ام مثل خودش باهاش رفتار کن

💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم  برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️  امضا:صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی‌ رود!یک روز همین نزدیکی‌ها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر... 
بخاطر خواهرشوهر مرگ میخوای؟

شما هم اگه جایی نداشته باشی و مجبور باشی تو یه جمعی باشی که اصلا حضور تو نمیخوان چیکار میکنی

تو یدونه داری من سه تا این شکلی دارم تازه پدر و مادرمم رفتن عیادت مادرشون همین کارو باهاشون کردن اصلا بهشون اهمیت نمیدم چون میدونم از حسادته و همین بدترین درده براشون  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

باهاشون تو یه خونم و مجبورم که تحمل کنم بخدا فضای خونه خیلی سنگینه چند بار بهم گفته چرا نمیدی خونه بابات به شوهرم میگم اینجوری گفته میگه تحمل کن روزهای خوبم میرسه

شما هم اگه جایی نداشته باشی و مجبور باشی تو یه جمعی باشی که اصلا حضور تو نمیخوان چیکار میکنی

من بدتر ازینارو دارم سه تا مجرد اصلا تو جمعشون نمیرم رفت و آمد خیلی خیلی کم شوهرمم میگه محلشون نده 

ساده ایا آخه خواهر شوهر خودش چی هست بخوای انقد خودتو درگیرش کنی ...انقد خودشو بگیره که بترکه زندگیتو بکن بی خیال ننه شوشو و آجی شوشو

❤💗💟❤💗💟❤💗💟❤💗💟❤💗💟💗❤💗فقط خواستم با عکس پروفایلم ست شه😛
خب عزیزم تو ام مثل خودش باهاش رفتار کن

نمیتونم بد باشم بخدا دلم می سوزه انقدر که بد بخته اما جواب خوبیمو اینجوری میده

نادیده گرفتنش بهترین مجازات واسش فک کن اصن وجود نداره ارامشت اونو بهم میریزه 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
من بدتر ازینارو دارم سه تا مجرد اصلا تو جمعشون نمیرم رفت و آمد خیلی خیلی کم شوهرمم میگه محلشون نده&n ...

منم با دوتا مجرد زندگی میکنم یکی شون خوبه اون یکی ناشکره و تو سختیها یاد من میوفته وقتی پول میخواد ،جوونیمو تباه کرد همه کار براش کردم انشاءالله خدا یکی عین خودشو سرراهش قرار بده تموم دردهایی که من کشیدم و بکشه

نمیتونم بد باشم بخدا دلم می سوزه انقدر که بد بخته اما جواب خوبیمو اینجوری میده

عزیزم😔تو ام مثل منی.همین خوبیاست که باعث می شه ازمون سواستفاده بشه😒😒

💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم  برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️  امضا:صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی‌ رود!یک روز همین نزدیکی‌ها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر...