roooooya مدیر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 عنوان دوقلو باردارم باید سرکلاژ شم | مشاهده متن کامل بحث + 4873 بازدید | 50 پست سلام دوستان هفته ۱۴هستم وبرای سونو ان تی بهم گفتن طول سرویکسم۲۸..باید سرکلاژ کنم...امروز رفتم مرکز گفتن فردا صبح ناشتا بیا...امروز خیلی خسته شدم..الانم زیردلو کمرم درد میکنه خیلی نگرانم...میترسم تا فردا خدای نکرده اتفاقی بیوفته..کسی این دردو قبل سرکلاژ شدن داشته؟؟لطفا کمکم کنید خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰 1398/06/06 | 22:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 گلم سرکلاژ کردی؟ الان خوبی؟ اره عزیزم..اره بهترم خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مادرسارو عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 456 اره عزیزم..اره بهترم خداروشکر خوبیدرخواست دوستی دادممنم باید تو بارداری بعدیم سرکلاژ بشمخیلی مواظب عفونت باش گلی خدایا من نی نی سالم میخوام ************ خدایا دل هیچ مادری رو نشکن ازت خواهش میکنم.
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 خداروشکر خوبی درخواست دوستی دادم منم باید تو بارداری بعدیم سرکلاژ بشم خیلی مواظب عفونت باش گلی ممنون عزیزم..انشاالله که خیره عزیزم خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
delia عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 45 اشکالی نداره خواهر...فقط اتفاقی بدی نیوفته استراحت میکنم..با ای وی اف باردار شدم...برام دعاکن بسلامتی چندهفته زایمان کردید؟همسان بودن یا غیر همسان
delia عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 45 من دقیقا شرایط شما رو دارم هم دوقلو باردارم هم یه جفت دارن ....و دکتر گفت باید سرکلاژ بشی ...من همش ... منم دوقلوهام تک جفتی ان،بسلامتی چندهفته دنیا اومدن و چه وزنی داشتن؟
زهراممممم عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 150 سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنمواسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعااز رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنیدhttps://gahvare.net/i/5e0f25596c033