2777
2789
عنوان

دوقلو باردارم باید سرکلاژ شم

| مشاهده متن کامل بحث + 4873 بازدید | 50 پست
سلام عزیزم مبارکت باشه منم بعد از 8 سال و بعد از دوبار ای وی اف منفی باردار شدم ولی خیلی نگرانم ه ...

سلام عزیزم ممنون...انشاالله که هرچی برات خیره اتفاق بیفته...ولی همه کسایی که سرکلاژ میکنن استراحت مطلق نمیشن...من چون جفت بچه هام یکیه بیشتر استراحتم...بستگی به وضعیتت داره..هرچی دکترت گفت حتما همون کارو بکن

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام عزیزم ممنون...انشاالله که هرچی برات خیره اتفاق بیفته...ولی همه کسایی که سرکلاژ میکنن استراحت مط ...

سلام عزیزم شما سرکلاژ شدین؟ استراحتتون در چه حدیه؟

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ممنون...انشاالله که هرچی برات خیره اتفاق بیفته...ولی همه کسایی که سرکلاژ میکنن استراحت مط ...

من دقیقا شرایط شما رو دارم هم دوقلو باردارم هم یه جفت دارن ....و دکتر گفت باید سرکلاژ بشی ...من همش فک میکنم بعداز سرکلاژ نمیتونیم بشینیم

من دقیقا شرایط شما رو دارم هم دوقلو باردارم هم یه جفت دارن ....و دکتر گفت باید سرکلاژ بشی ...من همش ...

تبریک میگم بهتون...ای وی اف کردید؟؟

منکه زیاد نمیشینم درحد یه دیقه خیلی میترسم

احساس سنگینی دارم...شماهم همینطورید؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
 تبریک میگم بهتون...ای وی اف کردید؟؟ منکه زیاد نمیشینم درحد یه دیقه خیلی میترسم احساس سنگ ...

خیلی ممنون عزیزم اره منم احساس سنگینی میکنم از یه طرف هم هماتوم دارم باید فقط دراز بکشم دوهفته دیگه باید سرکلاژ بشم

سلام عزیزم شما سرکلاژ شدین؟ استراحتتون در چه حدیه؟

اره عزیزم سرکلاژ شدم..استراحت مطلقم فقط تا دستشویی میرمو میام

خیلی ممنون عزیزم اره منم احساس سنگینی میکنم از یه طرف هم هماتوم دارم باید فقط دراز بکشم دوهفته دیگه ...

انشاالله که بچه هات صحیح وسالم میان بغلت...حتما سرکلاژکن خیالت راحت تره...به چه دلیل دکتر بهت پیشنهاد داد؟

انشاالله که بچه هات صحیح وسالم میان بغلت...حتما سرکلاژکن خیالت راحت تره...به چه دلیل دکتر بهت پیشنها ...

خیلی ممنون عزیزم اره حتما میکنم ...طول سرویکسم مادر زادی کوتاهه به خاطر همین

سلام. مگه بارداری دوقلو رو سرکلاژ میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

سلام اکثرا میکنن

اشکالی نداره خواهر...فقط اتفاقی بدی نیوفته استراحت میکنم..با ای وی اف باردار شدم...برام دعاکن

تبریک میگم عزیزم به سلامتی به دنیا بیان.ببخشید شما تا هفته ی چند استرادیول خوردی؟

تبریک میگم عزیزم به سلامتی به دنیا بیان.ببخشید شما تا هفته ی چند استرادیول خوردی؟

ممنون عزیزم...ببخشید دقیق یادم نیست..فکرکنم از هفت هفته کم کردم تادوهفته بعد قطع کردم

ممنون عزیزم...ببخشید دقیق یادم نیست..فکرکنم از هفت هفته کم کردم تادوهفته بعد قطع کردم

گلم سرکلاژ کردی؟

الان خوبی؟

خدایا من نی نی سالم میخوام  ************ خدایا دل هیچ مادری رو نشکن ازت خواهش میکنم.